fredag den 24. august 2007

Tullberg?!

Vilde, vilde rygter. Er vores elskede Tullborg allerede klar til at blive fyret af? Hvis rygterne om prisen på ham er sande, så må denne signatur erkende at jeg godt kan sige farvel. 7,5 millioner er en helt ok pris for en mand som har scoret godt og vel 2 superliga mål.

Hvem skal vi bruge pengene på og til? For vi skal vel til at handle, ikk?! Sælger vi Tulle, så skal vi vel ha Skoubo eller tilsvarende???!

26 kommentarer:

Mathias sagde ...

Puuuhhh... HVIS det her bliver til noget, sætter det fuldtræfferen mod Brøndby endnu mere i perspektiv. 7,5 million kan vi ikke sige nej til- selvom det ville smerte lidt at sige farvel til Guld Tullborg allerede nu.

Det lugter af kontrakt til Dembele - men så skal BSN også have en hård trumf i baghånden. Duncan er i spil (eller er han?), og det er minimum den klasse, vi skal have som erstatning/supplement.

Kalle sagde ...

Enig. Jeg ved ikke helt med det der Duncan snak. Man kan vel ikke forestille sig at Brøndby vil slippe ham for mindre end de gav.

Og vil han virkelig tilbage og vil vi virkelig, sådan for alvor, have ham tilbage? Udsmiderne på Sharks Poolhall glæder sig ikke til gensynet.

Kalle sagde ...

Og mht. Paulinho Guara oppe fra Hammerby, well, han er ikke for alvor en målsprutte. God, bestemt, men skal vi ikke, som Andreas antyder på GH forum, ikke tage endelig at finde os en Ove approved bønnestage?

Mathias sagde ...

For at få ro i truppen kan jeg sagtens se BIF slippe Duncan - også til mindre end de gav for ham. Vi må ikke glemme, at det er Anders Bjerregaard, der sidder i den anden.

Det der - i min bog - trækker ned, er at der er lidt for meget "gammelt AGF" over ham (skræmmende hans alder taget i betragtning). Hans manglende forståelse for, hvad det vil sige at være proffesionel fodboldspiller, gør det samme.

Til gengæld ved vi, at han kan levere. 12 mål i 15 kampe for BIF i foråret, er alligevel en form for kvalitetsstempel.

Gi' os Dembele og et dyrt (men sikkert) kort i stedet for Tulle.

Min mavefornemmelse siger mig desværre, at de har is i maven på Fredensvang, og at Dembele derfor bliver den direkte erstatning for Tulle - uden ekstra indkøb. Det venter vi med til vintervinduet - og så fremstår AGF som en økonomisk ansvarlig klub, der ikke VIL de hurtige løsninger med den risiko det kan indebære for spillet på banen.

Måske vi ser frem til et efterår, hvor angrebet hedder Graulund/Dembele/Foldgast/Vester/BEch Andersen (og de ikke-brugbare alternativer White, Valencia og Sand)

Kalle sagde ...

Jeg tror du har ret Mathias. Desværre. For hvis Duncan ikke passer profilen som ansvarlig, ung, fodboldspiller, så er Dembele vel ikke meget bedre?

Hele den der historie fra Italien er nok til at gøre mig temmeligt bekymret og guderne må vide hvad der kan ske efter en våd aften på Twist and Shout i Frederiksgade.

Nuvel, vi er økonomisk ansvarlige og så hapser vi gerne et bråddent kar til vinterpausen. Ingen panik i BSNs triggerfinger.

Anonym sagde ...

Som en bruger af VHAGF pointerede for ikke længe siden bliver man jo pludselig lidt gladere for sit legetøj, når der er nogen andre der gerne vil have det. Og man må sige at Reggina åbenbart rigtig gerne vil have Jern-Mike! Det er glædeligt og det meste af tiden glæder jeg mig over, at der tilsyneladende gror pengetræer i Reggina. Men så er der resten af tiden..der spekulerer jeg på om Guld-Iver Tullborg kunne være den næste Superligatopscorer der rammer 30 mål på en sæson. Han er billig i drift, loyal som bare fanden, drikker ikke (i modsætning til visse alternativer..) og virker som den mest seriøse fodboldspiller Fredensvang har set i årevis.

Alt i alt må konklusionen dog være, at tilbuddet er alt for godt til at sige nej til. Og så er der sidegevinsterne:

1) at et salg vil vise hvordan AGF er ved at blive et større og bedre udstillingsvindue end nogen andre klubber i Jylland. Det var jo ikke Djiby Fall der blev solgt efter 5 kampe i en Superligastartopstilling. Det tog ham et år, fordi han spillede i det lille og ubetydelige vindue de kalder Rendos, ikke.
2) at der kommer mere respekt om ledelsen. Ove opfylder et af de krav der har været til ham, nemlig at udvikle unge spillere til at være en indtægtskilde for klubben. BSN viser, at han kan begå sig internationalt (mon ikke han også har haft en finger med i den rapporterede tyrkiske interesse..?). Og Winner fremviser stigende indtægter.
3) Det åbner op for 1 seriøs forstærkning udover Dembele (som jeg tror er uafhængig af Tulles situation). Tulle er uden tvivl et stort talent og prototypen på den type OP gerne vil have oppe foran, men han er ikke en garant for noget som helst i dennne sæson, hvor vi så desperat har brug for at sikre os kontinuitet og en ny sæson i Ligaen.

Med andre ord: Sælg! Jeg er dog glad for videresalgsprocenterne, når nu ens nye legetøj skal falde i hænderne på nogle italienere som har fået øje på denne Christian Vieri-klon fra Djursland!

Anonym sagde ...

Denne signatur synes det er på sin plads at finde denne, under et halvt år gamle, kommentar fra en VH AGF-skribent frem:

"Karl sagde...

Lad os da bare få sendt Tulle afsted igen. Har stor sympati for ham, men vi har også Vester og Salifu, til at supplere Budtzi, Graulund, Sand og Katten. Desuden kan han vel stadigvæk også overhales af Dennis Høegh. Tough luck for Tulle.

13. marts 2007 15:00
"

Kalle sagde ...

Hah! Ja, tiderne skifter. Jeg vil sige at jeg, også i denne sæson, har bandet over Tulles kantede Julio Salinas-agtige spillestil. Og man kan da ikke slippe udenom at Tulle da heller ikke er færdigudviklet endnu.

Det er som om at denne siuation er opstået NETOP på grund af udsalg af angribere vi har haft på det sidste. Kunne det samme være sket hvis vi var blevet tvunget til at bruge Kaagheren, spørger jeg mig selv.

Måske er Mike, bare på det rigtige sted, på det helt rigtige tidspunkt?!

Anonym sagde ...

Hjernen hopper op og ned og råber sælg sælg, og det skal vi da hvis bsn kan få lukket handlen. Men som Pelle er inde på savner man også at se en tullberg få chancen i en hel sæson, for hvad nu hvis... Men det hvis er logisk set alt for lille, og logikken i det her salg er åbenlyst. Jeg krydser fingre for en skoubo til jul og en god men usympatisk franskmand frem til jul .....

Kalle sagde ...

Fra et Regginaforum ang. Tulle: Lillo Foti wanted this player but he decided to buy another player,Bogdani. He had a too expensive buy out and a "not cheap" salary,and our president doesn't like this kind of affair because he prefers to buy with low prices.

Anonym sagde ...

Nej, det kunne aldrig ske for Anders Kog. Af flere grunde, men én overskyggende: indstilling.

Tullbergs salg er et signal til hele verden (intet mindre!), eller i hvert den unge garde på fredensvang, om at lidt mere seriøsitet og lidt mindre øl, fisse og dance på Motorfærgen kan medføre store sager.

Derudover synes jeg nu også, at Tulles fodboldmæssige kvaliteter er større end Kaagherens. Og så gør hans krigerindstilling ham til et rovdyr, hvor jeg mere ser Kaagh som en Sankt Bernhardshund.

Anonym sagde ...

Glemte at tilføje, at et rovdyr er mere værd end en Sankt Bernhardshund. 20 i aggresivitet og så'n. Hvor Anders Kaagh mere havde 20 i apati og uudnyttet højde. Meget lig en Sankt Bernhardshund!

Sådan. Nu skulle dyreterminologien give bedre mening!

Andreas sagde ...

Gad vide, hvor sikker den her Tulle-handel egentlig er. Jeg har undret mig lidt over, at Stiften tør omtale den så bombastisk, når den slags affærer så tit går i vasken af den ene eller den anden grund.

Fordelen er jo så bare, at hvis det hele falder på gulvet, så har vi en højt elsket angriber i topform til 7.5 mio. kr med uanede fremtidsmuligheder. Der hedder Tulle.

For lidt mere end et halvt år siden kunne man stå på et danmarksserie-stadion og sludre med Tulles samlede familie, mens han inde på banen gjorde hvad han kunne for at holde fast i sin tilkæmpede plads i 2. holdets start-11'er. Gad vide, hvor man kan opstøve Tulle og familien om søndagen om et år eller to? Den fyr er crazy.

Anonym sagde ...

Jeg tror desværre også Mathias får ret! Vi får max Dembelé som erstatning medmindre BSN allerede har noget i baghånden og den angriber han tidligere bød på, nu er økonomisk mulig, og ikke allerede er røget et andet sted hen?

Mærkeligt at man kan sidde og ærgre sig lidt, men jeg har den samme fornemmelse som altid med BSN. Selvfølgelig skal vi sælge til den pris, hvis det er muligt, men igen på et uheldigt tidspunkt ifht. transfer vinduet som SBN har gjort det et par gange før uden man så har fået de fornødne forstærkninger. Her tænker jeg på Graulund købet hvorefter man solgte Dunken dagen efter og ikke mindst Roger Risholdt uden Kári blev signet som erstatning.

Hvis salget sker, håber jeg og ber til at der kommer mindst 2 ind for truppen er altså stadig for tynd oppe foran, nu hvor Tulle fik sit endelige gennembrud, bliver savnet nok endnu større når man kigge på de mange brændte chancer.

Debelé er jeg villig til at give chancen, men han kan kun fransk hvilket kan blive et problem og det vil kræve lidt tilvænning hvilket vi igen ikke har tid til. Hvis ikke sejren i lørdags skal blive en enlig svale kræver det altså noget power i front, for ellers ligger vi sikkert sidst til jul som i 2005-2006!

Anonym sagde ...

Det er sjovt hvordan man allerede snakker om, at Tullbinho nu har fået sit gennembrud. Det mener jeg ikke han har. Han har vel fx ikke præsteret det halve af hvad sværvægtere som Simon Bræmer, Mogens Laursen mfl har præsteret. Og mon ikke deres respektive klubber allerede nogle måneder efter deres gennembrud var klar til at sælge for bare 1/10 af 7,5 mio.

Når det er sagt er der selvfølgelig noget der hedder potentiale og der er Tulle naturligvis uendelig langt foran Bræmer, Laursen, Dalgaard etc.

Hvis JP har ret og handlen er klar, synes jeg man skal signe Dembele hvis han vurderes til måske (!) at være god nok og relativt billig. Dernæst synes jeg man skal smide en mio. til at leje et sikkert kort infdtil jul. Det skal være én der kan skaffe os mål og points (sandsynligvis flere end Tulle kunne have skaffet) på kort sigt. Det er ikke langsigtet, men man får rigtig meget hvis man smider en mio. for 3 måneders leje. Så er vi garderet og har forhåbentlig en mere attraktiv placering til jul, hvor vi så kan hente en langsigtet forstærkning.

Når der så skal handles til jul vil jeg tilslutte mig koret der hyler på en bønnestage/et lokum. Ikke noget med Paulinho (læs: Ailton light), tak.

Anonym sagde ...

Jeg mener nu seriøst at Tulle brød igennem lydmuren med den scoring i lørdags. Og hvis salget bliver en realitet som JP påstår viser det jo bare at der er noget om snakken. Tulle har været lidt tid undervejs, men Sand mfl. holdt ham også ude af starteren.

Men Youtube videoer kan gøre meget for spillere ;)

Anonym sagde ...

Jonas, du er jo agent for knægten. Det hele falder på plads..viral markedsføring, for fanden! Det er det de unge italienere vil ha'!

Andreas sagde ...

Acy, jeg forstår altså ikke helt, hvordan du allerede fem dage før vinduesbraget kan konkludere, at Brian Steen (igen) er ved at bringe os i problemer.

I hele genoplivningsprocessen var det jo en officiel strategi, at man ville vente på de rigtige spillere, til de var klar til at skifte - frem for at købe de forkerte på de rigtige tidspunkter.

Nu står han med et bud på Tulle, som han jo af gode grunde ikke selv har kunnet bestemme tidspunktet for, og så har han is nok i maven til at afsøge alle muligheder, før han handler. Jeg synes, det hele virker meget, meget fornuftigt. Med mindre vi fredag aften står uden noget som helst (bortset fra 7.5 mio., som så til gengæld forbedrer årsresultatet markant...).

Kalle sagde ...

Er bundlinjen ikke foret således at, hvis vi kan få 7,5 millioner for Tullborg, så skal vi tage imod dem. Det samme ville være gældende for en række spillere på holdet ( undtaget naturligvis Jerry, Kari, Lumb og Graveren ). Med andre ord: Sælg, sælg, sælg!

Fulgt op af et ønske om: Køb, køb, køb! Det passer mig fint at det ikke blev til noget med Garra Lottokupon. Tro mig, en mand der passer så dårligt på sin karriere passer ikke ind i det nye politisk korrekte AGF.

Og som Don Tapet siger tidligere, så vil det være dumt at bruge Tulle guldet på Guarana Paulinho, en 28 årig Ailton light, som nok er udemærket (bevares), men som nok ikke helt passer profilen på den angriber vi har brug for.

Hvad med Bernt Hulsker? Norsk, stor, trænger til at få skub i karrieren.

Andreas sagde ...

Nu nævnes vores gamle kærlighed Thorvaldsson fra Hannover 96 som det hotteste navn!

Han er ikke ligefrem slået igennem i Tyskland, hvor målmaskinen endnu ikke har fundet vejen til netmaskerne efter sølle syv kampe. Men i Århus er ingen vel i tvivl om, at han kan score mål!

4 mio. ville være et scoop, når man samtidig indkasserer 7.5 for en noget mindre etableret, men dog højt elsket, angriber. Eneste anke er dog, at islændingen med sine 182 cm ikke rager op som noget egentligt lokum, men det gør ikke sagen meget mindre spændende!

Andreas sagde ...

Og et endnu mere hot navn på trapperne: Dioh Williams! Lidt større angriber uden at være noget lokum overhovedet. Liberiansk magi, som de siger i BK Häcken...

Han har dog vist sig at have noget lettere ved at finde vej til buret i Superettan end i den fineste række, men det kender vi jo godt lidt til i vores angreb. De vil helst ikke slippe ham før vinter, hvor de formentlig har sikret oprykningen, og så vil de have mindst 10 mio. svenske kroner for ham.

Det bliver mere og mere spændende det her...

Kalle sagde ...

Uh, Dioh Williams, en vaskeægte fodbold badboy. Fin artikel om ham og de andre liberianere i det nyeste Offside, som i parentes bemærket er til udlån fra denne signaturs hjemmebibliotek.

@Andreas: Lad os nu lægge lokummet lidt på hylden for nu. Hvis ikke der er en Overit derude, så lad os da spille med 2 hurtige, lissom Horsens.

Mathias sagde ...

Hvem er det? Hvem er det? ThomasA på Husets forum lader til at vide det, men slynglen vil ikke ud med det. Tilsyneladende en spiller, der er blevet diskuteret før, men også den samme som var for dyr på BSN's pengepung.

Duncan?
Skoubo?
... eller vores mand i Hannover?

Andre, kan der vel ikke være tale om, eller tager denne signatur helt fejl? (forudsat Thomas A selvfølgelig ikke gør det samme, tager fejl)

Kalle sagde ...

IFK Göteborg er ihvertfald ude efter Dioh og mon ikke de får deres mand?!

Anonym sagde ...

@Andreas
Du må da indrømme at der ikke er meget tid og der ikke har været mange mulighder på transfermarkedet siden man ikke engang har kunnet får en angrebsgardering? Det jeg siger er bare at man har gjort samme fejl før. Nu skal prøven beståes og fortejensten soldes op i en fart på bedste børsmanér ;)

At man nu går efter et stort navn som måske er den BSN tidligere på sommeren prøvede at få til klubben, er da fint. Men det vil unægteligt koste lidt, da spilleren først skal spilles ind og angrebet i forvejen har været utroligt ineffektivt selv med Tulle som bomber.

Navnet Skoubo bliver ved at florere og han passer også perfekt på profilen som BSN tidligere har sagt helst skal være tidligere landsholdspiller. Dog har hans skadesfrekvens været lidt for høj i spaninen. Men I like! Ove kender ham også fra FCM, og så bliver min kones bedste veninde GF'er igen, hvis det sker.

Ellers er der en islænding vi tidligere har stiftet bekndtskab med http://www.bold.dk/nyt/?vis=72853 Gunnar Heidar Thorvaldsson og brasseren fra Hammerby som dog vist kun er nævnt på mtac.

Den helt frække kanin kunne være Søren Larsen, der også tidligere var i AGF's søgelys, da han var udlejet til Frem fra Bundby, men Åkeby fik ikke de 3 mill. at handle for. Resten af historien kender vi jo.

Andreas sagde ...

Jeg tror ikke meget på Skoubo-handlen, selvom rygterne går højt for tiden. Nej, jeg tror derimod på Dioh Williams, som ifølge svenske medier er MEGET tæt på et skifte til en dansk klub, der er parat til at betale 10 mio. kroner for ham. Svenske kroner, vel at mærke.

Det ville betyde et næsten omkostningsneutralt bytte. Tullberg ud, Dioh Williams ind. Hvis det er realiteterne, så er jeg helt oppe under loftet. Meget eksotisk, meget, meget rigtigt. Meget, meget, meget spændende!