mandag den 20. august 2007

Igen og igen og....

Gense Guld Tullborgs smukkert her:



VHA takker Solarex for upload.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Den mystiske AGF forbandelse ??

Som jeg også har skrevet på mtac, så har jeg hørt en del BIF supportere beklage sig over at BIF blev ramt af en mystisk AGF forbandelse i Århus da de slog os 1-0 i 2006, hvorefter vi rykkede ned og BIF ikke har vundet en eneste udekamp siden da..

Jeg må da også indrømme at BIF mere og mere ligner et hold ramt af den gamle "AGF-syge" både på og uden for banen, medens AGF omvendt vel aldrig har virket mere "harmonisk" end nu, på trods af det lave points udbytte.

Nu havde BIF supporterne så håbet på at hæve forbandelsen ved at slå os i brøndby, men måske er der også nogen af dem der tror at forbandelsen nu er blevet betalt tilbage med 0-1 sejren til AGF ?..

... Hvis det nu alligevel ikke lykkedes dem at slå Horsens i næste kamp, så kan 0-1 nederlaget til AGF naturligvis også være et sikkert tegn på at det er Brøndbys tur til at rykke ned i år, præcis som det skete for AGF i 2005/06 ;)
.

Andreas sagde ...

Efter at have læst om Tullberg-historien på mtac var jeg nødt til lige at se målet her yderligere 3-4 gange.

Jeg er i vildrede. Kan Tullberg-eventyret være slut nu, før det rigtig kom i gang? Og kan man blive syv mio. kroner mere værd på ét mål? Begge spørgsmål kunne meget vel afføde et 'ja', men at vinke farvel til Iron Mike allerede nu ville næsten være for barskt.

Venter spændt på mere nyt om sagen...