torsdag den 13. september 2007

Tanker om Randerskampen

Endelig fik vi afsluttet alt det der landsholdshysteri. Kampen mod Sverige var spændende og intens og alt det, imens kampen på NRGI Park mod Liechtenstein vel først og fremmest var en mulighed for at lufte dannebrog på stadion.

I baggrunden på mediernes dækning har jeg personligt ledt efter nyheder om AGF og ikke mindst den efterhånden ganske hypede 'Boom boom' Williams. Meldingerne har indtil videre været gode, fra såvel tilskuere til træning, Folde og ikke mindst Ove P hamself. Det er altid spændende med de her spillere som kommer udefra med en pæn prislap: hvem er de og hvad kan de?

Eneste usikre punkt på OP's blok til kampen mod Randers må være om Jeremiah White skal starte inde på højrekanten istedet for Alex 'Valle' Valencia. Personligt ser jeg helst at vi starter med Valencia derude fra start. White har vel gjort det glimtvis bedre, men jeg tror alligevel at vi i kampen mod Randers kommer til at få brug for Valles fysik og strammere taktiske forståelse. Derefter kan Mister White jo komme ind og byde Jan Frederiksen op til dans efter 56 minutter eller hvornår det nu er OP plejer at pille Valle ud.

Opstillingen ser i denne signaturs øjne dermed sådan her ud:

Staff

Ulle-Baron-Budtz-Lumb

Valle-Kari-Lus-Laaars

Graulund - Boom Boom

Graulund har ikke været for god, men jeg tror det drejer sig om at han får hul på målbylden. Jeg synes han var mager mod Lyngby og VFF, men han ligger stadig deroppe og jager alle bolde deroppe og hvad er alternativet i grunden? At starte med 2 debutanter oppe foran? Nej, vel...

1 kommentar:

Andreas sagde ...

Meget tyder på, at Valencia må tage til takke med bænken på søndag. Mmmm...Tak! får det til at lyde som om, Alex V. er langt nede, og slet ikke er i nærheden af en startplads p.t.

Det er en værre skam, og jeg håber virkelig, han har det, der skal til for at hive sig selv op af grøften igen efter en svær start i det danske.

Ellers giver alt sig selv (hvilken fantastisk tanke, i øvrigt). Boom Boom står foran en meget spændende debut, hvor de enorme forventninger næsten kun kan ende med en skuffelse. Sker det ikke, så står vi med debutmål og en lidt overraskende sejr over Randers, og så er alt igen muligt. Kom så, Dioh!!!