torsdag den 11. december 2008

Anders Kure takker!

Med over halvdelen af stemmerne er Anders Kure kåret til 'Efterårets Spiller'. Vi har bedt om en floskelfri kommentar til den fornemme udnævnelse:

"Det er jeg da meget stolt over. Det har sgu også gået godt langt hen ad vejen. Føler stadig der er nogle ting der skal være bedre, men det er ting jeg selvfølgelig arbejder med. Så selvom jeg har spillet nogle gode kampe, så håber jeg på et endnu stærkere forår," indleder AK27 sin takketale og uddyber, hvor han gerne vil blive bedre:

"Jeg prøver hele tiden at forbedre mig i alle spillets facetter. Teknisk, taktisk og fysisk. Selvfølgelig skal man bruge lidt ekstra tid på de områder, hvor man ikke har sine forcer, men jeg synes det er ligeså vigtigt at træne de ting, man er rigtig god til. For at gøre sine spidskompetencer sylespidse. Men jeg glæder mig til en masse teknisk træning og småspil, som jeg tror vi får en del mere af under Erik, end vi har været vant til. Og det tror jeg vil gavne min udvikling," udtaler midterforsvareren, der også mener, at efterårets præstationer er kommet gennem hårdt arbejde på træningsbanen, "hvor jeg har været fri for afbræk i form af skader"

Til sidst: "Men mange tak for kåringen. Den er jeg sgu stolt af," skriver Kure, inden han afslører, at han selv har haft en finger med i spillet.

"Ps. Har i øvrigt været inde og stemme på mig selv. Må man det?"

Gu må man så. Vi sender et stykke bark, kammerat!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Melder historien noget om hvad AK27 har stemt i den anden nylige afstemning?

Mathias sagde ...

Desværre, men jeg indhenter da gerne en kommentar til den også. I mellemtiden er der tilføjet detaljer til, hvor han skal udvikle sig.

Opdatering følger...