lørdag den 23. januar 2010

Legekammerat til Stephan

Drømmen om lidt georgisk poopkatchup fik ikke lov til at leve længe. Det lidt for forudsigelige kort blev spillet, så Dennis Cagara er på kontrakt til sommer. Jamen tillykke da. Det skal vel nok gå.

Ja, bloggen syder og koger ikke over af begejstring, men man kan vel blive overrasket med tiden...

Det sædvanlige lirum-larum her.

4 kommentarer:

Christoffer sagde ...

"Legekammerat til Lucena" kunne man også sige. Nu hvor den georgiske genforening ikke fandt sted, kan Århus til gengæld prale af ligaens absolut mest dansk-fillipinske hold. Det er da også noget. En lille charmeoffensiv ude østpå og vupti: ca. 92 millioner nye potentielle AGF-fanatics.

Don Tapa sagde ...

Er som tidligere nævnt pro-Ché Cagara - synes han passer profilen. Bortset selvfølgelig fra at han, som en velinformeret teenager engang skrev om Lindrup på et agf-forum, er gul og hæver løn.

Dog synes der at være noget sketchy ved den her 6 md-kontrakt. Hvis begge parter hævder at det er mere end bare en kop kaffe og en tur i biografen, hvad er det så der gør at man ikke skriver for 3-4 år. Så dårlig kan vores økonomi for fanden da ikke være*!?

Jeg gætter på at det er os der ikke vil og at BSN lægger sit berømte røgslør. Nu vi er ved røg, så håber jeg ikke Lucena tager ham med ned i den filippinske rygeklub. Er der i øvrigt nogensinde en dansk klub der har skrevet 2 kontrakter med 2 dansk-filippinere i samme weekend. Vi kan meget vel blive den første. Spændende!

*ville egentlig indsætte en bede-smiley her men sidst jeg gjorde det var det i håb om et hurtigt comeback til Niller. Et døgns tid før han annoncerede sit karrierestop. Jinx! Vil nødig være skyld i en konkurs.

Mathias sagde ...

Hvem er den anden Manilla-boy i så fald? (medmindre du mener forlængelse af Smokey Eyes Droopys kontrakt?)

Don Tapa sagde ...

Ja, det var Smokey Lucena jeg tænkte på. Er det ikke noget med at han er lige ved at være enig om den forlængelse der forhåbentlig indebærer en solid lønnedgang..