mandag den 11. januar 2010

Whattafuck part TROIS

Altså, så røg Lumben. Til Sankt Petersborg. Jeg var der i 9. klasse med Don Tapa, det var en blandet fornøjelse. Eremitageslottet var flot og det var da ikke det, men jeg kan bare ikke forstå hvorfor de skal fylde LUMBS SPONSORER af 2007's lommer med brandvarme drachmar fra Sortehavet.

Januar kan i sandhed vise sig at være den ondeste måned og mærk jer mine ord når jeg forudser at der IKKE bliver købt ny venstreback. For som BSN siger:

Vi vil gerne have Anders Nielsen til at spille en af de to backpladser, hvor vi i forvejen råder over Ulle Bandbule, Jackson og Krabbe. Samtidig vil vi også gerne ud fra et talentudviklingsmæssigt synspunkt give Mikkel Kirkeskov, som vi ser et stort potentiale i, mulighed for at komme tættere på holdet, og derfor har vi fundet det bedst for alle parter at sælge Lumben.

Kan man ane et mønster her? Og hvad bliver det næste? Saftkongen Lars Møller til Silkeborg?

13 kommentarer:

Mathias sagde ...

Ifht. at besætte pladsen er det jo noget af en satset udmelding den fiktive Brian Steen kommer med der.

Vi er nok enige om, at Ulle ikke bliver klar - og så er det AJM eller Anders Nielsen, der skal spille pladsen - FAST. Med Krabbe som gardering, for det vil svække os at flytte ham permanent, tænker jeg.

Ødelæggende for de unges videreudvikling at skulle spille pladsen fast, mener jeg. Det er de sgu ikke klar til. BSN's fortsatte ambition om ende i top 6 kommer ikke i land på den måde..

Andreas sagde ...

Ifølge Jens Jørgen Brinch render Dennis Cagara lejlighedsvis rundt på Fredensvang. Det ville jeg overhovedet ikke kunne se nogen ræson i, hvis ikke det var fordi, han allerede tidligt i processen var blevet udset som potentiel afløser.

Nu har han så kigget på forholdende. Og mon ikke vi skulle slå til snarest, når man tænker på den ret kedelige forhandlingsposition, vi er ved at rode os ud i? Vi har ingen penge, og profilerne skibes dagligt af sted til det ene eksotiske rejsemål efter det andet.

Jeg kan leve med Cagara. Han er den rette type til spillestilen, og så må man tage resten med og lære at elske ham. Er det ikke sådan, man gør det?

Kalle sagde ...

Jeg har lige 3 hurtige ord til jer: Allan te de K te de Jepsen. Woop. Venstreback extraordinaire!

Og han er billig, kan fås på deltid, hvis han samtidig også bliver lovet køretid hos de Graa Busser ude på Djursland.

Thomas Løvetæmmer sagde ...

Cagara tror jeg er en glimrende erstatning til den plads. Men hvis BSN's hype af talentmassen skal holdes i live, er en 32-årig Allan K på nedtrapning ikke et dårligt bud. Så kan han passende give videre af alt det, han har lært om offensivt genpres og aggressivt backspil oppe i Norge. Det må da komme alle Young Guns til gode.

Ellers render Martin "Røde" Pedersen rundt og træner med U-truppen nede i Vejle - altså bare for at nævne en anden ledig venstre back forstås, jeg tror bestemt ikke han er et emne

Anonym sagde ...

Man får jo nærmest blanke øjne og en klumb i halsen til sidst:

http://www.agffodbold.dk/agftv.asp?id=45

venner vi skal sgu over og have en fadbamse på communale når vi skal sige farvel til Lumb!

Mathias sagde ...

@Frej/anonym: Du mener k-Lumb i halsen møhøøø... mon ikke han er i gang med optakten til turneringen i Rusland, når Superligaen begynder? Jeg krydser fingre for "nej".

Anonym sagde ...

Lumb kommer vel forbi på et tidspunkt, andet ville være mærkeligt. Og ja det var et b i stedet for p for at hylde vores LumB :-)

Kalle sagde ...

Sjov ham der Frej/anonym. Så kendt og dog så anonym.

Mathias sagde ...

Er det ikke sådan det er på internettet?

gl. egå sagde ...

Kalle nævner det selv, men det vigtigste nu må simpelthen være at få forlænget med Saftmesteren. Denne zen-agtige ro når han tæller skefulde med det søde og potente Faxe Kondi. Denne indigo aura som går så godt i spænd Eriks life-coaching. Vi har simpelthen ikke råd til at miste flere profiler. Måske man skulle forhøre sig om et playersponsorat?

Anonym sagde ...

Zenit har eftersigende fuldt Lumb lige fra hans debut mod OB:

http://www.agffodbold.dk/GalleriBillede.asp?id=6849

Og det er klart at en spiller med så eksplosivt et udtryk har de ikke kunne stå for.

Mathias sagde ...

ha ha ha... fremragende billede.. han ligner en fra Spandau Ballet eller noget andet 80-stuff.

Anonym sagde ...

Bemærk i øvrigt at krøllerne går igen på et par af billederne. Bruger knægten (udover hårbånd) også glattejern?

Mvh. Anonym i ved