søndag den 10. januar 2010

Whattafuck part II

Det var ligesom om termometeret gik lidt mere i minus, da Brian Kniv kørte den kolde klinge gennem transfervinduet og sendte Nando Rafael til (...whattafuck part III) Augsburg på en lejeaftale. Altså et hold i 2. Bundesliga, mand.

Vi får ham vel næppe at se igen, når han får sådan en melding med på vejen: "Nando er en god spiller og en fantastisk person, som vi vil komme til at savne."

Tanken om at satse på vores georgiske fighter og Kanel Sapvizdiz er egentlig tiltalende nok, men når man ved, at økonomien har haft en fed finger med i det her, at der er så meget uforløst i Nando, at han - Nando altså - er det rareste menneske .. ja, så bliver man sgu lidt bundfrossen helt ud i tappen af sådan en melding.

Nå, husk muligheden for lidt varme og opmuntring i form af en Benny Burger-shirt. Han bliver nok hængende. Lidt endnu.

3 kommentarer:

Kalle sagde ...

...men varm jer nu ikke for meget ved Benny Burgeren. Som det ser ud nu er der kun lidt Lars og Ekstra Lars tilbage. Og det er AMERICAN SIZES. Så lidt større en jeres normale Jack and Jones trøjer.

Anonym sagde ...

pyyyhhh jeg troede sgu lige at du ville sige at Benny var på vej til Duisburg på en lejeaftale ... skide være med Lars og Store Lars. :-)

Søren sagde ...

Er der ikke basis for en "Whattafuck part III"? hvem bliver det i morgen? kan man få to for ens pris? fortsætter januarudsalget? jeg kommer ikke til at sove meget i nat.