søndag den 31. januar 2010

Velkommen hjem!


Vi hopper i med begge ben og tager det for gode varer, når nu agffan.dk skriver, at Martin Jørgensen is coming home.

Voila, viola - og sikke'n da en midtbane, hvis ikke vestkystens gyldne tænder bliver sendt til udlandet, inden lyden af smækkende vindue.

Det' sindssygt. S I N D S S Y G T !

19 kommentarer:

Unknown sagde ...

Don Martino med nr. 10 på ryggen.
Comeback i Parken d. 7/3.
Smukkere bliver det ikke..

/Guller

Andreas sagde ...

Helledusseda. Benny Feilhaber, Martin Jørgensen, Jakob Poulsen og Stephan Petersen. Og så lige Kasper Povlsen og Devdariani som hardcore boblere. Det' sateme sygt.

Jeg tør ikke tænke på Erik Rasmussens ordvalg, når Jürgen har gennemført sin første træning på Fredensvang. Det bliver grimt.

Unknown sagde ...

Du glemte sleepy eyes Jerry

Kalle sagde ...

Her er det så at jeg liiiiige drypper malurt i det berømte bæger: hvornår har Jürgen sidst spillet en god kamp?

Jeg husker en venskabskamp mod England og derudover er det VM 98.

Mathias sagde ...

Hush Kalle Hush!

Jeg ser ikke Fiorentias kampe. Og glemmer landsholdets. Lad os bare være glade - et lille øjeblik.

Unknown sagde ...

Enhver der er god nok til Serie A, Champions League og stadig kan score mål på Anfield kan sgu da spille gode kampe i superligaen... Stop den vanvids-pessimist!!!!!

Kalle sagde ...

HEY HALLO IKK'Å!

Jeg forsøger bare at komme jer alle lidt i forkøbet, lige knibe toppen af glæden. Vi ved jo alle at skaderne kommer til at regne ned over truppen, der bliver nazibannere i Parken, 5 sejrsløse kampe og krav fra tosserne om at fyre Tryllerik.

Jeg siger det bare, det kommer og i læste det her først. Glasset=for evigt halvt fyldt.

Kim Næst' År sagde ...

Ace, vi holder øje med din falske profil.

Thomas Løvetæmmer sagde ...

MJ er selvfølgelig en gevinst uanset hvad. Om ikke andet så pga. busserne. Og hvis han skal sidde ude de næste 1½ år med skader, kan han vel købe sig selv på et playersponsorat.

Næ jeg er mere bekymret for mængden af rugbrød i en midtbane der hedder:
Stephphan-MJ-Jakob-B9

Men for satan det bliver boldfast - taktikken må være at have bolden hele tiden, ellers kommer Dan T og The Kure på overarbejde

Kalle sagde ...

Jeg ville meget hellere have brugt MJ's lønkroner på en fast aftale til Danmarks Bedste Venstreback, som nu gudhjælpemig er havnet i Randers. Jeg taler naturligvis om Søren 'Løvel' Jensen.

RESPEC'!

Mathias sagde ...

Altså, jeg er sådan set enig i, at jeg vil se de gode Jørgensen-præstationer, før jeg tror på dem. Absolut. Jeg giver ikke det vilde for "navnet" i sig selv og al den der klubnostalgi.

Men, som Stig skriver, har jeg svært ved at forestille mig, at han ikke kan bidrage med noget. På og uden for banen.

Og Søren Løvel? Ikke fast mand i Odd Greenland. Et halvt år til Cagara og Kirken er klar til at tage over.

Don Tapa sagde ...

Mon Loevel er et tegn paa at Addy er paa vej ud i kulden. Eller ud i varmen som det maa hedde naar det er Randers man forlader.

Addy slaar mig heller ik liiiige som Tude-Oves foretrukne back-type. Og nu til det vaesentlige: Holder Cagara bare pladsen varm for en ghanesisk U/20 verdensmester?

Naa ja, on topic:

Bienvenuti Martino Bambino!

Jeg er sgu til det der sentimentalitet. Hele vejen! Os selvom det er lidt gammeldags. I oevrigt blev jeg glad for at laese roserne fra Lazios scout. Der er jo efterhaanden ingen uden for Italien der gider foelge Serie A, saa man skal have fat i de lokale for at vide hvad Jürgensen har lavet de sidste 4-5 aar.

Suninho sagde ...

Jeg er på linie med Kalle og Stig T, lad os nu se... Det kan både blive n fugl og en fisk. Til gengæld er jeg på Tapas hold med Addy til sommer, han har SINDSYGT meget potentiale :) Køb køb.

Men MJ-Stephan P-B9-Poulsen på midten lyder godt men hvor er rugbrødet ? Tror at vores egen K Povlsen skal blive i startopstillingen for harmonien skyld, og så må vi se på dagsformen.

Til gengæld så vinder vi superligaen i år Kalle :) Du hørte det her først, og igen igen :)

Anonym sagde ...

Addy er skiftet til FC Porto

/Guller

Kalle sagde ...

@Gulldog

Det er dog kun på en lejer, til sommer.

AndreasFrb sagde ...

Ked af at gå dig imod Kalle, han tager 3 1/2 år dernede og til den tid er Kirken jo anfører på den back.

http://www.randersfc.dk/index.php?afd=1&side=4192

Mathias sagde ...

Og de har fået boxen for D'Addy. Til gengæld vil han ikke blive savnet i klubben, skrev Pixie og Randers' Frie Fans i en pressemeddelelse.

Det er nu så søde, de heste.

Mathias sagde ...

Og de har fået boxen for D'Addy. Til gengæld vil han ikke blive savnet i klubben, skrev Pixie og Randers' Frie Fans i en pressemeddelelse.

Det er nu så søde, de heste.

Suninho sagde ...

Så trækker jeg lige den tilbage... Men tro mig efter den ekstremt lave Randers standard man med glæde har vænnet sig til, vil han blive savnet big time :) Yihaa

Men lad os nu se hvad Cagara har i posen...

Og nej Mathias de er ikke søde de møgkrikker !! De lugter og skal strigles, skoes og muges ud, helt igennem krævende og uintelligente væsner, der kun duer til at blive skamredet af nordsjællandske rigfolk.

Hvorimod isbjørnen er et frygtet rovdyr, faktisk det mest blodtørstige af dem alle, og det eneste der angriber alt hvad der rører sig i miles omkreds. En rigtig surviver-type !!! :)