mandag den 15. marts 2010

Dagens opstilling

Staff

Krabbe - Dante - Gjesing - Cagey

Sloth - Lucy - Povlseload - MJ the SAVIOUR

Devdaraiaiani - Dioh-oh

Tror ikke på Høeghen. Altså på at han får lov at starte inde forstås.

14 kommentarer:

Mathias sagde ...

Vi har verdens mest ufarlige angreb. Til gengæld laver midtbanen heller ikke mål.

Med mindre MJ sføli lige booster palindromtrøje-salget ved at score kampens eneste mål.

Søren G sagde ...

Tjaa, tjoo. Hva med at smide Trouble from Tbilisi ned på kanten, og så smide Den Bosniske Bomber aka. Den Kaukasiske Kampvogn op ved siden af Snoop Dogg, der jo alligevel står og ryger smøger i carporten...?

Andreas sagde ...

Jeg ville så gerne have Kapidzic med fra start i det angreb. Han har mere eller mindre ikke vist en skid endnu, men til gengæld er han den type, vi mangler. Han ved, hvor kassen står. Og det er ikke den, lønningsposen ligger i, hvis du skulle være i tvivl.

Og selvom jeg er helt vild med Sloth, så vil jeg bare så gerne have Dev ned på kanten, så Sloth kan nøjes med at komme ind og arbejde på den centrale midtbane i det sidste kvarter.

Det ville faktisk betyde en acceptabel midtbane - og så kan man bare håbe, at Kapidzic og Jørgensen har lært hinanden så godt at kende, at Kapidzic bliver sendt af sted i dybden bare én gang (og smadrer den i rusen).

Hvis (og jeg mener HVIS) vi vinder over SIF, så ville sæsonstarten helt overrumplende jo faktisk pludselig have været en succes. 5. pladsen kan være erobret, og der kan være to point op til 4. pladsen. Men der er saftsusemig også lang vej til en sejr i aften. Mere end 10 timer, faktisk.

Andreas sagde ...

Hey, Søren G. Rimelig god ide, du fik der...

Mathias sagde ...

Overser I ikke, at Kapidzic er tvivlsom til kampen?

Ellers havde Kalle helt sikkert haft ham som makker til Dioh - med Dev på midtbanen og Sloth på bænken.

Andreas sagde ...

Hvad sker der med moderatoren? Når jeg skriver 'ville', så betyder det jo nok, at jeg gerne VILLE have have ham med, hvis ikke han var tvivlsom, ikk?!

Mathias sagde ...

Ok, ok, ok. Så går den kun ud til Søren G.

Søren G sagde ...

Nuvel. Sanelka tvivlsom. Den var gået over mit hoved. Men det måtte jo komme, eftersom skadeslisten notorisk skal være på længde med Brian Knivs løgpose. Og den er fandenfløjtme lang. Historierne om "The Dangling Dane" går stadig lystigt i Fenerbahçe...

Mathias sagde ...

Fortæl, fortæl.

Vi lægger gerne spalteplads til en artikel om Knivens blommer.

Unknown sagde ...

Tror Davit ville blive ked af at høre Sanel omtalt som den Kaukasiske Kampvogn!

Vi har i øvrigt en sindssygt tynd trup. Det er lige gået op for mig. Man sidder jo og spejder efter de der 7-8 spillere på skadeslisten, men der er jo kun 3-4 stykker. De er så til gengæld primært på samme plads.

Hvis man stadig gerne må skrive at vi skulle have beholdt Nando, så vil jeg lige være tarvelig og gøre det. Og ja, det er selv hvis Graulund og Sanel var klar! Det her forår er sgu vores bedste Europa League-skud i 13 år. Og vi skal kun overhale simple tonsere som Silkeborg, Brøndby og Esbjerg.

Nu er situationen som den er og vi står med en sæsonafgørende kamp i aften. Så der er bare tilbage at sige: FIGHT!

/Don Tapa

Søren G sagde ...

@ MAthias: Det kommer til at koste en Jimmy Høyer-trøje

Mathias sagde ...

Nuvel, gi den et skud Søren

Thomas sagde ...

@ Tapa
Nu er det muligt, det ikke er alle 7-8 spillere som banker på til start-11'eren og Sanel blev da også klar. Men hvis man lige remser op er det alligevel JP, B9, Grau, Baronen, Ulle og dertil en Stephphan i karantæne. Hvis Sanel ikke havde været med, havde det altså været 7 mand ude...

Og når Sloth kommer ind (selvom han gør det ok) i stedet for at rykke Gjessing frem, ser jeg det også som udtryk for, at hverken Howard eller Kure er klar.

Løvetæmmer

Don Tapa sagde ...

Tror nu mere Sloth kom ind for ikke at rykke rundt på centerforsvaret, men det ved man jo ikke..

Ulle og Baronen er vel praktisk taget ude af truppen så jeg mener dem vi mangler er JP, Benny, Graulund og Stephan P.

Tror desværre ikke det er urealistisk, at der også fremover er 4 spillere udenfor, men det er selvfølgelig uheldigt at det lige er de eneste 3 der er udset til fløjpladserne + vores eneste målscorer.