torsdag den 11. marts 2010

Går der ilt til hjernen i Randers?

Det er egentlig næsten ikke værd at beskæftige sig med det, men på sådan en diset torsdag formiddag i selskab med en kop automatkaffe, stikker vi alligevel lige forbi Kronjylland. Det passer så godt sammen: dis, automatkaffe, Randers.

Nå, men her er det stadig ikke helt gået op for Hestene, at de er på vej ud af landets bedste fodboldrække på røv og albuer. I hvert fald udtrykker talentchef og assisterende træner, Peter Elstrup, sin begejstring for den kommende reserveholdsturnering.

- Det hele bliver mere professionelt, og vi får endnu bedre muligheder for at udvikle vores unge spillere. Det er jo det, det primært handler om, siger han til den lokale sprøjte.

Øhh... det handler vel primært om overhovedet at være med i turneringen, og det er man kun, hvis man har et Suppe-hold. Og det har de ikke i Randers, tænker jeg. Men det er nok bare mig?

4 kommentarer:

Søren G sagde ...

De regner vel med rykke direkte ned i reserveholdsligaen?!?

Mathias sagde ...

Point taken. Det ville sgu være stærkt.

Unknown sagde ...

Ak ja. Når nu det her forår har fortabt sig seneskidehindebetændelser og nakkedisko, så er det ikke en ringe trøst, at Randers er på vej til exit. Først forsvandt Viborg og nu Randers m mit hjerte, hvad vil du næsten mer?

Kaysen sagde ...

Silkeborg bliver desværre det nye Viborg