torsdag den 25. marts 2010

Vi beklager: siden er nede pga. depression

Ja, som det fremgår ovenfor, så har vi været nødt til at lukke vesterbrohardcoreagf.blogspot.com ned, mens vi opdaterer og genstarter vores systemer. Vi forventer at have siden oppe igen før sæsonen 10/11.

10 kommentarer:

Kalle sagde ...

Pis. Er helt tom og trist.

Thomas Løvetæmmer sagde ...

i 1. division... for helvede da

Mathias sagde ...

.... *tåre på kind* ...

El Suave sagde ...

jeg får aldrig malet den dioh-buste færdig nu

Unknown sagde ...

Det er skræmmende så ringe de spillede og i sær Dennis Cagara kunne for min skyld godt skride ad helvede til. Surt at Kirkeskov er skadet, for han kan kun være bedre end den bif reject!

Andreas sagde ...

Det er vist en af de dage, hvor man ikke burde kommentere noget som helst. Så det gør jeg lige.

Anders, jeg er drøn uenig. Jeg synes, de i perioder spillede temmelig godt. Javel, Randers var ikke ligefrem i stærkeste opstilling, men GF var klart bedst i store perioder, og jeg gætter på, at antallet af forsøg mod mål må have tippet helt uproportionalt til vores side.

Men for satan hvor er vi dog rystende ufarlige, når chancerne skal sættes ind. Min vejrtrækning blev gradvis mere besværet, som chancerne bare blev større og større, og afbrænderne bare føg om ørerne på Kevin i kassen. Åh. For. Helvede.

Simon sagde ...

Jeg sidder tilbage med en fornemmelse af at vi bare ikke er andet end røven af midten... Så kan vi vente 5 år igen på at chancen byder sig til at spille med om 3 pladsen hvis vi ikke har skader.
Jesus Fuck

Don Tapa sagde ...

Jeg vil helst kun forholde mig til Brøndby lige nu. At ansætte Henrik Jensen svarer til at hyre John Stampe i Århus.

Der kan ikke gå lang tid før Anders Bjerregaard eller Emil Bakkendorf bringes i spil som assistent. Eventuelt med Trabi-Bent som ny sportschef.

Kalle sagde ...

@Don Samosa
Problemet er at selv Emil Bakkendorff burde kunne få mere ud af den trup. Man fik fornemmelsen af at spillerne nærmest modarbejdede Kent Kent, så mon ikke Henrik Jensen laver en Tom K og får dem på ret Køhlert?

Jeg synes at vores krise er endda mere udtalt. Jeg. Kan. Ikke. Se. Hvor. Målene. Skal. Komme. Fra?

Kaysen sagde ...

@Kalle

Gjæsing er farlig på hovedstød ...