tirsdag den 2. marts 2010

Forberedelser til Guldfesten part IX



Landskamp? Ikke vigtigt. Forberedelse til mesterskabsfesten. Oh yes.

Kære Anders Lund Madsen

Som du givetvis ved, vinder AGF sandsynligvis SAS Ligaen her til maj. I den forbindelse har Vesterbro Hardcore AGF valgt at tage et medansvar for, at drengene bliver fejret på behørig vis. I den forbindelse er vi i en sund dialog med blandt andre Flemming Bamse Jørgensen, lokalpolitiske superkræfter og nogle af hovedlandets ypperste stenhuggere, og nu hiver vi sgu lige dig med ned i gryden.

Når man vinder guld, skal man nemlig ha’ en pels, men sådan nogle er latterligt dyre, og AGF’s økonomi er jo styret efter samme interessante principper som din arbejdsplads. Plus, minus, sort og rød – det er pisse lige meget, så længe vi har det sjovt. Nå, men det var et sidespring – det handler om hår. Prisen på pels fra mink, ræv og sneleopard er ret krydret, og det er her, du kommer ind i billedet. Vurderet fra en gennemsnitlig sofa har du en hårvækst, som er i omegnen af 700 gange større end et typisk kattedyr, så hvad siger du til lige at rage kinderne, inderlårene og ryggen og smide høsten i en container? Vi kan evt. deles om fragten?

Med venlig hilsen

Vesterbro Hardcore AGF

Svar: Intet (gad vide, om 8210-pigerne alligevel rullede ham den fredag?)

2 kommentarer:

Frej sagde ...

I kunne jo følge op med noget ala:

Hej Anders,

Du har ikke svaret på vores mail, så vi vil gerne hæve indsatsen lidt. Du er kendt for at lave mikrofonholderi af fineste karakter for folk der hedder Lars. Vi har ikke en Lars Løkke men er lykkelige for vores Lars Martin.

Hvis vi nu giver dig 5 minutter i sofaen med Lars Martin, giver du så ikke 5 centimeter af hårpragten.

Kim Næst' År sagde ...

Det er DR's nye brand: mikrofonholderi.