onsdag den 3. marts 2010

Den dag vi prøvede at tjene penge

Kære Bon'a parte,

Vi skriver til jer, fordi vi kan se, at I har indgået en aftale om bannerreklame med hjemmesiden agffan.dk. Det vidner om 100 procent dedikation til en smuk fodboldklub -og tak for det.

I den anledning har vi på vores stærkt profilerede - og i AGF-kredse meget respekterede - blog tænkt, at I måske også vil kaste lidt guldmønter i vores retning? Ligesom i AGF kniber det nemlig hos os også lidt med at betale regningerne, og i en afstemning har vores brugere gjort det tydeligt, at de er meget modtagelige overfor jeres produkter.

Off the record er vi - redaktører og marketingsafdeling - især begejstrede for jeres "Livsnyder I Lilla"-tema med tunikaer, lingeri og homewear, men vi kan nok også godt lokkes til at reklamere for andre af jeres produkter, hvis de rammer vores målgruppe bedre.

Kan I evt. fremsende et tilbud/udkast til en mulig samarbejdsaftale?

De bedste hilsner,
Vesterbro Hardcore AGF

SVAR: Hejsa,
Trods det, at I faktisk kan li’ vores ”livsnyder i lilla” :-) kan vi ikke indgå et samarbejde. Til info så har vi ikke et direkte samarbejde med agffan.dk, vi benytter et online mediebureau, som samarbejder på tværs af mange websites og åbenbart også med agffan.dk

Fortsat god dag – hvornår ser vi AGF i top 3 :-)

Ingen kommentarer: