fredag den 29. juni 2007

Salou Ibrahim: den sorte Hübertz?

Rygterne om kampvognen fra Brügge, Salou Ibrahim/Ibrahim Salou, er jo varmere end nogensinde før. De 191 cm angriber skulle være i søgelyset, og det forstår man godt, hvis Brian Steen har siddet og dangderet den med en gang youtube på kontoret, når telefonernes kimen stilner af henad aftenstid.



Men er Salou mon bare den sorte Hübertz? Et stort, klodset lokum med en lille målnæse. Videoen herover taler imod den udlægning. Brian, snak med manden, læg millionerne, og se hvad han kan.

7 kommentarer:

Kalle sagde ...

...spørgsmålet er om han er lige så god som Anders Kaagh...fortsættelse følger...

Andreas sagde ...

Det er nemlig spørgsmålet. Lige p.t. kan jeg ikke genkalde mig de mål, Kaagh har scoret, der kunne minde om Ibrahims Tottenham-scoring, men kampvognen er virkelig et wild card.

Kalle sagde ...

Sandt nok. Jeg er bare bange for om det nu er Salou Ibrahim der har lavet prutte-lyde når Brian Priske har været på banen.

Anonym sagde ...

http://nl.wikipedia.org/wiki/Salou_Ibrahim

25 kampe, 3 mål sidste sæson. Tak, men nej tak..

Anonym sagde ...

Jo jo, men Demba lavede 3 mål på en sæson i Panathinaikos inden han sejlede til Esbjerg.

Og det var da et okay køb.

Kan tilføje til sammenligningen, at de to spillere har samme højde (1,87), men at Ibrahim har 7 kilogram mere at rutte med. 89 kilo tankcenterforward. UHH!! Nogen der sagde Den Sorte Flo?

Andreas sagde ...

En intensiv søgning har understreget den ekstremt vigtige kendgserning, at Salou altså måler de nævnte 191 cm - og ikke de mere jævne 187. Det er en kampvogn.

Andreas sagde ...

Salous evner som tank-angriber sættes måske i et lidt mere positivt lys, når man læser om Ghanas landstræners desperate forsøg på at overtale Salou til at træde op for landsholdet:

"I have left messages on Salou’s mobile phone but he has not returned my calls," siger Le Roy til BBC Sport, og fortsætter:

"Even though he has not returned them, I will go to Brugge next time I am in Europe to try to explain to him why it is interesting for him to play for the Black Stars and not the Belgian national team".