mandag den 22. september 2008

Avarta/Havarti/Bacardi

”Vi håber at give dem en røvfuld, så vi kan møde Brøndby eller FCK næste gang,” har Avartas formand, Hardy Jensen i denne uge råbt til Rødovre Lokal Nyt forud for pokalbraget på Espelunden.

Tju-bang, så er linien lagt.

Nå, men det er altså ligesom på søndag (som i den 28. september) kl. 13, at De Genopstandne spiller ikke så langt fra vores kvarter.

Modstanderen er frygtindgydende Avarta, som i øjeblikket indtager 8. pladsen i 2. division øst. Klubben har efter en katastrofal start med fire nederlag i rap rejst sig, og i weekenden blev det til tredje sejr i træk. Denne gang over altid vanskelige Søllerød-Vedbæk (BSV) på mål af Jesper Fosgaard og Morten Seifert.

Vi har tidligere skrevet om opgøret, men kan da lige sparke lidt detajler på banen:

- Billetter 50 kr. + ekspeditionsgebyr 10 kr. Ja, det er så 60 kr. Der meldes ikke noget om, hvad slagteren har på grillen.

- Har du lyst, kan du købe adgangstegn i forsalg i kantinen i Espelunden, Espelunden Stadion, World Cup Hallen (!) og et par andre steder.

- Afgang fra Kbh. H kl. 11:50 med linie B mod Høje Taastrup og hop-af i Brøndby Øster + 1,4 km. på gåben er en mulighed.

- Der er pre-match loppemarked fra kl. 08.00 ved Rødovre Skøjte Arena.

De visiterer i øvrigt, så ikke noget med at snige hjemmebrændt passion og/eller ditto gris med.

Og billedet? Det viser nogle af fanfraktionen De Grønnes mere hårdkogte typer og er taget i forbindelse med ovennævnte udekamp mod BSV, hvor der efter frokost på Strandmøllekroen bliver solgt resultatlodder...

7 kommentarer:

Andreas sagde ...

Det lyder jo lige som en tur efter min smag. Jeg er aldeles klar og veloplagt, og jeg håber så sandelig, der ER noget på grillen derude.

De skulle meget nødig spise os af med en tur på KFC. Vel nok det eneste spisested jeg nogensinde har besøgt i Rødovre...

Victor Pax sagde ...

Tager I et par Dan T badges med derud?

Mathias sagde ...

Spørgsmålet er vel nærmere, om der er nogen, der IKKE tager et badge med?

Anonym sagde ...

Jeg arbejder på Korsdalsvej. Et hul uden skyggen af barer eller anden opvarmning i nærheden.

Men der er shawarma hos den lokale griller lige ved Brøndby Øster station.

Hvad sige folk til at vi mødes lidt før et sted i nærheden af Hovedbanen evt. gode gamle Jernbane caféen?

Jakeman sagde ...

Det lyder hyggeligt med en søndag formiddagsbajer på Jernbanecafeen, jeg er på. Ellers tegner det til at blive en rigtig god søndag, jeg er i hvert fald klar.

Kalle sagde ...

Hva' fan, det er sguda ved at være ren Galehus nostalgi det her. Apropos, så er fryseboksen.com det nye galehus, de er også imod politiske ytringer til Århus Elites floorball kampe. Huhuhuhuhuhuhu.

Anonym sagde ...

Det blir da den mest "for real" kamp siden slaget i Tårnby mod AB 70. "Braget ved Motorring 3". En kommende ny-klassiker.