onsdag den 10. september 2008

Om lidt tager 2. divisionsholdet imod Næsby på Fredensvangs solbeskinnede Bane 1. Og det er der i og for sig (sært udtryk) ikke noget odiøst i.

Det er der til gengæld på holdkortet, der gemmer på en glad nyhed midt i strømmen af elendigheder fra AGF's nyhedstjeneste. For minsandten om ikke der, i Gustavo Cabreras fravær, er blevet plads til Vesterbros måske mest afholdte fodboldspiller pt: Gudlaugur Victor Pálsson.

Vi har tidligere her på bloggen gættet på, at han fra nytår ville blive kylet op på førsteholdet for at tage det næste skridt på vejen mod superliga-minutter, men i aften kan han altså tage forskud på seniortilværelsen med en mulig debut på 2. divisionsholdet.

Giv den gas, Victor!

5 kommentarer:

Kalle sagde ...

Jeg var også glad ved nyheden! Bare han nu ikke skal spille en back eller noget i den stil. Det er lidt de unges lod, at når der ikke er andre alternativer, jamen, så ka' de da lige ta' den.

Det er i sådanne situationer man savner Esset.

Mathias sagde ...

EDIT: Det er OGSÅ i sådanne situationer, man savner Esset.

Åh Victor. Fremtidens mand for alle der elsker pokalernes klang.

Anonym sagde ...

Jeg havde helt glemt Viko's fulde navn. Det ligger mistænkeligt tæt på Gud. Gud Victor Pálsson. Nå ja, lad os nu ikke stille nogle forventninger. Er også bange for at Victor skal spiller backen - håber Budtz viser mere vision end det, for det er ikke sådan Agger, Christian Poulsen, Simon Kjær osv er blevet 30-40-50 mio. værd. Og seriøst, det kan Gudlaugur også blive under de rette omstændigheder og med den rette mentalitet.

Ok, måske man lige skulle se ham spille med de voksne først..

Anonym sagde ...

Instead, put grass clippings to use as mulch for your
garden. Mulch will reduce weed growth and prevent
new weeds from growing in the garden. The less competition,
the better off your plants will be.

my web-site - mulching

Anonym sagde ...

Whether you are searching for specialty styling products or specific Loreal hair products, you are sure to find what you need.
As natural products don't have any side-effects, you can rest assured for healthy hair. When one thinks of fungus, they don't generally associate
it with the head or scalp, but the itching, burning scalp, rash or pimples
on the scalp could very well be caused by a fungus, requiring antifungal shampoo to provide well needed relief to
the symptoms.