torsdag den 25. september 2008

Christer er tilbage!

Bare rolig du store skeptiker, der aldrig følte ægte kærlighed for denne elskelige nordmand - Brian Steen har (desværre) ikke gjort et uventet kup. Så tæt på jul er vi heller ikke.

Mr. George spiller stadig i Strømgodset, hvor han er temmelig fast mand med rygnummer 13, 19 kampe (af 21) og 6 scoringer i indeværende sæson.

Næ, "Christer er tilbage!" som i "han har igen ild i noget rapmusik". George, med kunstnernavnet Christ (!), er nu teamet op med medlemmerne i Fall Back, der er grundlagt på resterne af den norske rapsucces Da Dons.

Firkløveret hedder nu Christ, Amazone, Akash og Victor, og sidstnævnte fortæller til kingsize.no, at "vi kaller oss Fall Back på grunn av at vi er inspirert av 90-tallets hiphop-glansdager (guldalder, red.). Det vil ikke si at vi er et retroband, vi skaper derimot et fresht og eget sound. Vi prøver å gjenskape atmosfæren fra de klasiske godlåtene, samtidig som vi tar musikken et skritt videre."

Indtil videre har samarbejdet kastet singlen "I Will" af sig, lidt video og noget, og rygterne går på en tour et sted ude i fremtiden.

Se og hør selv mere her

Ingen kommentarer: