mandag den 29. september 2008

Kulinarisk pokal-udflugt












Der var pokal-avancement, der var solskin, og der var højt humør, da Vesterbro for en eftermiddag rykkede til Rødovre. Espelundens Idrætsanlæg blev i et par timer invaderet af børnefamilier, store solbriller og farvestrålende strik.

Og Boldklubben Avarta kvitterede med gæstfrihed og overskud i lange baner. Jeg vil ikke være sen til at kaste seks hjerter efter arrangementet, som ikke kunne være håndteret bedre.

De stillede op med storsmilende vagter, sprøde grillpølser, kolde øl (to slags fad - og 'Porter med skvat i'!), varm løggryde, og minsandten om ikke også der var blevet plads til rigeligt med Thomas Helmig i de hårdt prøvede stadion højttalere. Sikke en omgang for en lille 2. divisionsklub langt ude på Vestegnens bøhland.

Og læg så oven i hatten, at de lod det temmelig tamme superligahold fra Århus score to gange, så kan man ikke forlange mere af et søndagstraktement.

Nu gælder der 1/8-delsfinalen, og lad os for pokker da få endnu et københavneropgør før vinterpausen. Min favoritmodstander er afgjort Hvidovre. På de næste pladser kommer Lyngby, Nordvest og Næstved med AB som en spændende outsider før deres opgør mod FCM senere i dag. Åh pokalfodbold, jeg elsker dig.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

En endnu bedre post end den der tidligere i dag var at finde om turen her på siden. I overgår altså hinanden i at blogge og det er sådan noget Ulle efterlyser, når han snakker om manglende vindermentalitet. Håber således at spillerne læser med herinde.

Anonym sagde ...

S t æ r k t ! Øllene til 25, som gik død i det øjeblik de blev langet over disken, "pølsebilletter", hvis man altså var til den slags, den nyopførte spillertunnel i beton som lignede et spildevandsafløb, og som sagt masser af Helmig fra hans psykedeliske periode. Et udebaneeventyr, der vel kun overgåes af den formidable cykeltur til AB i Gladsaxe med pitstop i Dalen.
Min overskrift: "En Emeka god tur" eller "Alle veje fører til Emeka".

Var det nogen herinde fra der vandt det gavekort til Robin Hood bodega?

Anonym sagde ...

Og så er AB videre efter en 1-0 sejr over fcmuuh.

Jarjg ælzker pokalbold!

Simon/

Anonym sagde ...

Søndag i Avarta var top top verdensklasse.

Den Porter-med-skvat-i jeg købte i pausen varede resten af kampen. Og mættede mere en pølsen. Det sgu da value for money.

Ny chant: Tyksak. Fniiiiis.

Og glem ikke Elton John. Endnu en fodboldhymne er født.