søndag den 8. februar 2009

Det læser....

Joseph O'Neill - Netherland


Roman om hollænder som flytter til New York, oplever 11/9, har problemer med konen og spiller en masse cricket. Coveret siger at den er i stil med The Great Gatsby og det kan da egentlig godt være. Måske. Helt fin. Problemet var bare at...

Full Time - The secret life of Tony Cascarino..as told to Paul Kimmage



...at den her bandit lå og ventede på nattelæsningsbordet. Er nået til side 54 og den er allerede ganske gribende. Gamle knirkende knæ, uhyrlig selvkritik og affærer med franske damer og det er tilsyneladende bare begyndelsen. Herligt!


Rune Lykkeberg - Kampen om sandhederne


Fik også startet på denne julegave. Gik lidt i stå. Det er altsammen meget deprimerende. Om kulturkampen og om grundlaget for de senere års politiske klima. Overordnet set. Anskuet gennem litteraturen. Den er god, men føles også lidt som lektier. Og så frister Tony Cascarinos historier lige den tand mere pt. Skal nok få læst den her.

I stakken foran mig:

Moynahan/Søderlind - Lords of chaos - the bloody rise of the satanic underground
Jonathan Franzen - Strong motion
Martin Krasnik - Min amerikanske drøm
Alex Ross - The rest is noise

3 kommentarer:

Mathias sagde ...

Med sådan en læsesnude i flokken, er det jo egentlig mærkeligt, at bøgerne ikke før nu har fået deres egen kile i bloggen.

Glimrende anbefalinger - ham Tony presser sig da efterhånden på i et par indlæg. Forventningerne til den anmeldelse når efterhånden astronomiske højder på min matrikel.

Lidt længere nede af Eskildsgade er der gået rigeligt meget fodboldbog i den i det nye år med undtagelse af Morten Sabroes lidt svage 2'er.

FrankieBoy, Fissefodens erindringer og senest Joakim Jakobsens (fremragende!) bog om VM-holdet anno 86 er det blevet til med sidstnævnte som klart stærkeste kort. Virkelig god.
Og så lidt godnatlæsning med lidt Rolling Stones-interviews, så er lixtallet også i den fornuftige ende. Desværre ikke noget bold dér.

Kaysen sagde ...

Hvad fanden er der nu galt med at holde sig til Vesterbro Bladet?? Gode korte artikler kombineret med relevante annoncer og tilbud fra den lokale frisøse.

Ja, men så lad os da få en litterær klumme-serie. Hvad læser fodboldspillere? Ugens rapport, BT og Tipsbladet. Måske Dan Brown eller BS på nye klovnerier, hvis bølgerne går højt eller knæet har været på Ciconia.

(Hvorfor er vores samarbejdspartner udi det lægelige i øvrigt navngivet så det minder mistænkeligt om den legendariske pornostjerne Cicciolina, også kendt som "Jeff Koons Wife"??. Kan her spores kilden til de mange skader, idet vores spillre ganske enkelt ikke bliver lægeligt korrekt behandlet, men bare får hyrdetimer og panodil! Og fristes til at snyde sig til lidt udenoms-ægteskabeligt for prisen af et korsbånd eller en ankelskade.)

Jesper sagde ...

"Morten Sabroes lidt svage 2'er"?!? Nu holder vi lige kammertonen!

Apropos Krukken fra Rådhuspladsen har jeg netop læst "Du som er i himlen", og den kan jeg varmt anbefale. Det er navlepillende i højeste potens, men det fungerer.

Jeg må da i øvrigt vist også få fat i Tonys bog, der bliver pitchet, som var det biblen version 2.0. Er den mon kommet helt til Jylland?