onsdag den 11. februar 2009

Niller-tragedien fortsætter

Uheldene står tilsyneladende i kø for Niels Kristensen, der lige nåede at sætte de skrøbelige ben på italiensk græs, før der igen var problemer.

Ifølge stiften.dk udgik han i tirsdagens U/21-kamp mod AS Roma efter et vrid i højre knæ, og er kommet så galt afsted, at han har taget flyet tilbage til Danmark for at blive undersøgt på Ciconia.

"Det er kæmpe nedtur. Jeg ved ikke, hvor galt det er, men det føles ikke alt for godt," siger Niels Kristensen til hjemmesiden.

"Med min forhistorie er det selvfølgelig svært at bevare optimismen, men jeg er nødt til at vente til fredag og så se, hvad lægerne siger. Andet kan jeg ikke gøre lige nu."

Tredje år i træk han spiser løs fra den store skades-buffet...

5 kommentarer:

Kalle sagde ...

For satan Nilldinho. Det er ikke fair.

Andreas sagde ...

Det er overhovedet ikke fair.

Åh, hvor jeg håber, at denne store Vesterbro-favorit bare har været sindsygt uheldig, og at han snart kan få en sæson helt uden skadeskvaler.

Kaysen sagde ...

Jeg kan kun henholde mig til mine tidligere kommentarer i en anden tråd, hvor sammenhængen mellem vores "privathospital" og en kendt pornostjerne afsløres som en hidtil ukendt faktor i den trafik af kønsmodne ungersvende, som tilflyder dette såkaldte "hospital"!

Kalle sagde ...

Og må jeg iøvrigt bemærke, at Kaysen synes ualmindeligt velbevandret i den del af kunsten som bruger erotiske virkemidler. C'est magnifique!

Men var hende der Cicinho ikke også medlem af det italienske parlament og nu også ex-mrs. Koons? De er skøre de romere...

Tilbage til Niller...vi må stå klar med endnu en care-package og måske et velment brev.

Andreas sagde ...

Det er i øvrigt også temmelig trist, hvordan Coppa Carnevale smuldrede væk mellem hænderne på os.

Før nytår lignede det en gylden mulighed for at fremvise en af de mest talentfulde u-trupper i mange år, hvoraf flere spillere ville kunne gøre nogle indtryk, som vi kunne spinde guld på i de kommende år.

Spillere som Victor, Sanel, Niels Kristensen, Kasper Povlsen og Dennis Høgh burde kunne bære os igennem indledende runde med bravour.

Men nu står vi med et hold med en alt for lav gennemsnitsalder. De to spillere over 19 år, der kunne deltage med dispensation er nu én målmand, der efter aftale ikke skal spille den kommende kamp. Vores kommende stjerner er nu nærmere en blanding af de to ikke så succesfulde u17- og u19-hold uden alle profilerne.

Det er en streg i regningen.