mandag den 2. februar 2009

Rasmus til Kolding - Eriktionen tror på Lasse

Jeg bliver sgu lidt glad for at Razak Salifus ophold i landet får lov til at fortsætte. Endda i Emil Lyngbinhos hjemby, der også dannede rammerne for denne signaturs uterlige gymnasieungdom. Åh, disse minder.

Samtidig har vi indgået kontrakt med manden bag den enlige scoring i testkampen mod Sønderpølsen: Lasse er dermed Eriktionens første opfindelse. Det bliver spændende, gør det.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg har altid syntes det var knaldspændende med de her lejemål der pludselig kan forandre ens syn på de talenter som man aldrig rigtig får lov at se i en hel kamp.

Tror alle der har spillet Championship Manager ved hvad jeg mener.

Og hvorfor ikke sende Vester og/eller Beck Andersen ud også?

Off-topic synes jeg det er interessant at se hvordan spiller som åbenlyst ville være interessante for os (Grahn, Würtz, Salou mfl) ryger til mindre klubber i Jylland. Det kan kun betyde én af 3 ting:

1) Vi sparer op til sommerindkøb, fordi vi ikke har desperat brug for hvert eneste point i foråret.
2) Vi vil ikke kun stille hold ud fra kvalitet, men også ud fra alder.
3) Vi har ingen penge.

Kalle sagde ...

Må jeg ikke tage et langt gät på at den er gal med finanserne?

Og så tror jeg iövrigt at det nok närmere er Per Agerholm som tager en chance med med Lassen. En etårig kontrakt til en spiller på en position hvor vi er nogenlunde velbesat. Tjaaaaa.

Anonym sagde ...

You said it, man! Nobody fucks with the Jesus. Tror også det ser lidt slapt ud på BSN's ponduskonto.

Mon ikke Lassen får en gratis spillertrøje og procenter i IB-Sport. Samtidig giver han BSN muligheden for at fortælle historien om at vi har hentet 4 nye spillere i vinduet. Sandheden er, at vi har hentet to der er værd at tale om og kun Howard er signet i det her vindue. Selv ham tror jeg var besluttet og lovet til ER allerede for nogle måneder siden.

Lige nu tror jeg ikke meget på at der er store indkøb på tegnebrættet til sommer medmindre vi sælger en spiller (Lumb) dyrt.

Andreas sagde ...

Jeg tror til gengæld, vi kommer til at se et nyt ryk opad til sommer.

At vi ikke har flere penge at arbejde med nu, tror jeg egentlig bare skyldes, at Brian Steen får udstukket et budget for hele året, som han er pisket til at holde. Når det nye budgetår så skydes ind, så vil han igen stå med de nødvendige millioner til forstærkninger.

Desuden er der jo nogle kontraktudløb (bl.a. Pleidrup og Budtz), som nok vil udløse nogle interessante udskiftninger i truppen. Forhåbentlig primært spændende investeringer i unge lovende talenter.

Kaysen sagde ...

I flg. Århus Elites finanskalender behøver vi ikke vente længere end til ultimo februar, i fht. et svar på hvordan det ser ud med økonomien: 27.02.09, Halvårsrapport.

I øvrigt mener jeg det er ved at være på tide koncernen melder ud i fht. LW. Man kan ikke i længden have denne uvished ang. den øverste ledelse, og mon ikke LWs fravær også kommer til at kunne aflæses direkte på bundlinjen (jeg går ud fra han selv personligt trækker noget salg ind i butikken, og generelt er det bare ufedt at chefen ikke er der til at vogte over hver en krone bruges fornuftigt).

Søren G sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.