onsdag den 10. juni 2009

Bloggen goes Krak

Vesterbro -> Farum: 24,6 km.

Vesterbro -> Parken: 5,2 km.

Vesterbro -> Brøndby: 14,1 km.

Vesterbro -> Herfølge: 48 km.

Vesterbro -> Silkeborg: ... ellers tak.

8 kommentarer:

Kalle sagde ...

Vesterbro - Gladsaxe, 30 minutter på cykel. Pisakademikere.

Anonym sagde ...

En cykeltur til Gladsaxe er noget af det bedste man kan udsætte sin cykel og sig selv for, for når man når frem til Dalen, ikke langt fra Gladsaxe Stadion, ja...så kommer man!

Don Tapa sagde ...

Det sidste dér ved jeg ikke noget om, men det lyder lummert. Jeg ved derimod at der er ristede ad libitum i Herfølge, og at turen er lige tilpas til at oparbejde en glubende appetit og en pivert.

I Køge kunne man ind imellem møve sig ind i klubhuset i pausen, så det havde også haft sine fordele - specielt på en kold vinterdag.

Gladsaxe, der har jeg kun nederlag i hukommelsen og Struck-chantet duer ikke længere efter Dyne stoppede.

Glæder mig desuden til Ali Akida og det klassiske Who Are You chant.

Andreas sagde ...

Udover noget sindssygt godt dance-musik i højttalerne, så rummer Gladsaxe jo altså også minderne om Bo Nielsens mål fra midterlinien på Jan Hofmann.

Det er trods alt heldigvis mange angribere siden, og jeg savner egentlig slet ikke Gladsaxe og deres stadion.

Jeg glæder mig derimod til at få vasket 0-5 ydmygelsen i Hefølge ud af kroppen til næste sæson. Selvom Auri lader til at have fået banket noget af et hold sammen, så får de det ualmindeligt svært i ligaen. Ligesom Silkeborg og SønderjyskE må de nok se sig som rigtig fine kandidater til en nedrykningsplads...

Kalle sagde ...

Og hvem glemmer da en ung Duncan trampede på Stephan Andersen. Spitze.

Unknown sagde ...

Eller da en ung Kure lagde Hübertz vandret i luften med en fix tackling med låret... Denne fantastiske tackling indtraf efter at Hübertz havde overløbet Kure en 4-5 gang i starten af kampen, hvorefter Leon står helt op i hovedet af Kure og forklarer ham hvordan den slags skal håndteres – i næste løb fra Hübertz går Kure så ind og flæsker ham så det synger – fantastisk!! Eneste højdepunkt i den kamp…

Mathias sagde ...

Og så var der jo også efterspillet på 0-5 nederlaget. Se, det var ufortyndet arrigskab!

Jeg ærgrer mig over - udover endnu en kamp på øen - ikke at skulle høre Sash med Ecuador i Gladsaxe, og så er der vist også god vokalmuligheder i naziburet. I modsætning til Herfølges bette skrænt.

solarex sagde ...

Jeg undre mig en smule over, at FC Sydkysten spiller i Herfølge. Er det mon forbi Køje skal bygges til det velkendte provins-danske 12000/et plan a la Vejle.