tirsdag den 30. juni 2009

BREAKING NEWS - Fjollesæson

Min kilde ombord på BSN's fly fortæller nu at de skulle med taxa til et sted "25 minutter fra lufthavnen". Den anden mand kunne sagtens være en "agent-type". Der spekuleres fra deep throats side i om det er et Lumb salg under opsejling.

Spændende!

19 kommentarer:

Mathias sagde ...

I'm loving it! Mere vil have mere!

Kalle sagde ...

Min kilde i det franske er desværre, efter en intens biljagt, blevet hægtet af. Det lugter af franske transferfristelser. Enten i form af nye spillere eller salg af Sorin/Lumb/White.

Kaysen sagde ...

Allan har agentlicens, men han er ansat under spillerforeningen til at hjælpe spilleren med kontrakter. Sakset fra foreningen site:

Agenter til rådighed for kontraktforhandlinger:
Allan Reese og Steen Nedergaard er agenter med licens fra DBU og tilknyttet Spillerforeningen som kontraktforhandlere og agenter for foreningens medlemmer. Allan Reese og Steen Nedergaard vil i samarbejde med Spillerforeningens øvrige rådgivere kunne give en optimal forberedelse og gennemførelse af konkrete kontraktforhandlinger.

Ja, ja. Vi mangler identiteten på den 3. mand, samt en angivelse af hvilken af de to lufthavne i Paris der er tale om, for at vi kan indsvævre interessante lokaliteter indenfor 25 minutters kørsel ... i bil, selvsagt, vi går ikke ud fra BSN er typen, der tager bussen på arbejde!

Kaysen sagde ...

Sejt. Nu med både "Den 3. mand" og biljagt. Havde de trenchcoats på?

Kaysen sagde ...

I ØVRIGT, EN IDÉ TIL VORE VENNER I JOURNALISTSTANDEN:

Allan Reese kan træffes på tlf.: 86 75 22 41 eller 20 24 62 26

Kalle sagde ...

Flyveoplysninger...

BSN var med Air France AF1751 til Paris/De Gaulle. Oprindelig afgangstid 10:10, men flyet var cirka 20 minutter forsinket.

Det leder videre til spekulationer om hvorvidt det drejede sig om et køb eller et salg. Det er købers marked og i den branche der venter man IKKE.

Andreas sagde ...

Ifølge Google Maps vil det tage 42 minutter at tilbagelægge de 47,2 km fra lufthavnen til Rue Commdt Guilbaud, hvor Parc des Princes ligger.

Så kører de der franske taxachauffører altså endnu hurtigere, end jeg kan huske. Mon ikke Sorin er tæt på et skifte til en mindre parisisk klub, som vi mangler at identificere?

Mathias sagde ...

32 minutter til FC Paris' hjemmebane. De spiller i 3. division - dem er det nok ikke ;o)

Kaysen sagde ...

Måske BSN bare skulle ned og hente et par kasser rødvin til kælderen, men jeg tvivler, trods hans smag for fransk i alle livets aspekter (nu sidder der sikkert en husar og griner i skægstubbene ..)

Nej, jeg siger jer, Allan Reese er nøglen til gåden. Hvorfor skulle Reese ind over en udenlandsk spiller, hvis det altså er i kraft af hans rolle som "tillidsmand" for danske medlemmer af spillerforeningen?

Mathias sagde ...

Allan går og nyder solen i sin baghave i Aabyhøj... siger han

Kalle sagde ...

Allan står i en ølhave i det 17. arrondisement og fucker med dig Mattyboy.

Mathias sagde ...

Det lød nu meget som en have i Aabyhøj. Hvordan sådan en så lyder...

Blev Reese ikke også kun nævnt - det var vel ikke entydigt, at han var en del af selskabet?

Mathias sagde ...

Et sidespring men dog med transferrealtion: Nick Ragus skifter til Brabrand!

http://vff.dk/ContentId/12076/Default.aspx

Jesper sagde ...

Nick Ragus! Så tæt på den rigtige vare og så alligevel så langt fra. Denne signatur har som bekendt et blødt punkt for Nicks brodermand (som jeg i parentes bemærket udelukkende har set i resultatnotitser samt på billeder i Fyens Stiftstidende - men dog billeder, der afslører en afroagtig omgang krøller af Guds nåde), så jeg hilser Lillebror velkommen til Århus og håber, at Storebror følger med tiden. Om han så skal være venstre back, sportschef eller smøre sandwich, må tiden vise.
Mens vi venter, kan BSN så passende handle lidt fornuftigt i byernes by. Køb eller sal' - ganz egal.

Anonym sagde ...

En af mine bekendte, holdes lige anonym i denne sammenhæng, er i disse dage i Amsterdam.
Under et besøg på en coffeshop, La Canna, overhørte han en samtale mellem to skæve eksistenser. Den ene kunne i hans øjne muligvis godt ligne Snoop Dog, eller måske Dioh, han var ikke sikker...Men lad blot det ligge.

Samtalen gik på at en eller anden lille aarhusiansk klub, var på udkig efter en pressechef, og i den sammenhæng blev Gert Wilders nævnt.

Hold nu fast, for nu går det stærkt. Jeg har researchet mig frem til, at omtaler Wilders i disse øjeblikke opholder sig på Novotel Convention & Wellness Roissy CDG - dette parisiske hotel kan man komme til fra De Gaulle lufthavnen på under 17 minutter, så fremt de franske bønder ikke har afspærret vejene.

Kan Gert Wilders virkeligt blive vores nye pressechef?

/BPD

Mathias sagde ...

Bjørn, hvor køber du din crack henne?

Anonym sagde ...

Det er noget jeg får tilsendt. Ved faktisk ikke helt præcist, hvem der står bag. Afsenderen gemmer sig bag bogstaverne DW.
Men når jeg skal opsøge vedkommende, skal jeg spørge efter en Mr Boom Boom

/BPD

FSC sagde ...

http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/agf/article1189563.ece

Sorin til Sedan på lejeaftale. En kedelig slutning på GFs french connection.

j-kid sagde ...

Je suis triste.

/Ton oncle