fredag den 12. juni 2009

En gigant er gået bort

2. holdets kamp for overlevelse og alle diskussionerne om kommende transfers blegner i dag fuldstændig i lyset af meddelelsen om, at Aage Rou Jensen er gårt bort.

Med sædvanlig sans for betydningen af klubbens fantastiske historie, beskriver AGF i dag på hjemmesiden, hvordan Aage Rou som en af de største - måske den aller største - i klubbens historie har gjort nogle uslettelige indtryk på hele klubben.

Han var utvivlsomt en helt speciel karakter både sportsligt og personligt. Hvem ville ikke give 700 mio. for en spiller, der igennem en hel karriere med sådan en personlig succes kunne takke nej til samtlige tilbud fra andre klubber. På grund af kærligheden til klubben - og på grund af et lukrativt job på det lokale bryggeri.

I øvrigt præsterede Rou - ved siden af en lang række andre meritter - at spille samtlige kampe i 11 år for klubben. Sådan en skadeshistorik kan man godt skele lidt misundeligt til i de her år...

Æret være hans minde og al mulig tak til Rou for hans kæmpe indsats for AGF.

2 kommentarer:

Mathias sagde ...

En klubmand af de helt store.

Respekt! - og må han blive mindet på en eller anden måde i GF-sammenhæng. Også selvom mindeordene på agffodbold.dk er flotte og fyldt med gode detaljer.

Dog mangler jeg at finde ud af, om hans søn mon er journalist Anders Rou Jensen. Han er nemlig også fra Århus... Nogen der ved det?

Og hvor er det - på samme hjemmeside - fantastisk at se det store smil iklædt en blazer med dét logo. Lad det indprente sig.

Anonym sagde ...

Man kan håbe at Aage Rous tilgang til fodboldlivet kan være til inspiration for dagens kommende stjerner. Det sker vel næppe.
Jeg længes stadig efter ståpladser på stadions og gentlemen som ham.

Kan Steve Bull nævnes i denne sammenhæng...

Har osse tænkt på om der er relationer mellem de to, Aage og Anders. Det sker jo der er relationer mellem fodbold og rockmusik.

j-kid