mandag den 15. juni 2009

Slut med skader?

Ja, det skulle vel næsten ske, når man har så dårlig en trackrekord med AGF's spillere: Århus Elite skifter sundhedsfaglig partner.

Derfor ikke mere Ciconia Aarhus Privathospital, og ja, der er da sikkert også en fysioterapeut og alle mulige andre, der udover ånderne skal skydes skader i skoene.

Lovordene om klinikken med det pornoklingende navn er der i øvrigt mange af, men hvem bliver afløseren?

Jeg har hørt et løsrevet rygte om Thorningers kone (seriøst), men det er der mere om på et pressemøde på torsdag.

11 kommentarer:

Don Tapa sagde ...

Er sundhedssektoren ikke noget Vores Samarbejdspartner Coastzone kan klare..

Det jeg egentlig ville sige er: pyyyh en tør silly season. Sjældent har noget været så lidt fjollet. Jeg savner dengang lejespillere og lykkeriddere fra nær og fjern dukkede op på Fredensvang. Måske bare blev set ved åen, eller for Scott Sellars og lignende typers vedkommende, på den lokale bodega. Hvor er den næste Mickey Doyle, Jean-Paul von den Burg eller Frank Krogsdal. Det kan på sin vis også bare være et rygte der aldrig bliver til mere end Jan Kristiansen eller lokummet fra Brügge.

Don Tapa sagde ...

og med "Scott Sellars og lignende typer" kigger jeg i retning af dig, Jamie McMaster...

Mathias sagde ...

Åh Jamie... så meget uudnyttet potentiale.

Nu siger Rurik, at der er kommet to konkrete bud på ham. Skal det ene ikke være fra Århus?

Anonym sagde ...

"Henrik M. Jacobsen, der er ansvarlig for sundhedsaftalerne i Århus Elite......"

Nu nærmer vi os sagens kerne. Han er jo håndboldmand. Hvad ved han om indianere, grusbaner i februar og nærkontakt med Marc Nygaard?

Kalle sagde ...

Nu er nærkontakt med Marc Nygaard jo, desværre, de færreste forundt. Men mon ikke en tur ind i armene på nogle af de der håndboldboys (og her ville jeg gerne have nævnt en ordentlig kleppert, men... kan... ikke ... navnene... håndbold)gør lige så ondt som en tur i en to-fods med Hjalte Bo?

Don Tapa sagde ...

Det viser sig at vores nye sundhedsinitiativ ikke var foranlediget af et nært forestående Kasper Lorentzen-skifte. Der har vi ellers et par fodboldben der får Mads Jørgensen til at ligne granit! Jeg håber vi i stedet henter Diamantens gode ven, Rurik "The Real" Gislasson. Han passer bedre ind i Eriktionens spillestil.

Hvis der er 2 bud på Rurik (var de i tvivl om Rune og Erik?) kunne man nemt forestille sig at de er fra Århus og Herning. Hvis det er tilfældet, og man antager at vilkårene er nogenlunde ens, er det spændende at se hvem der pt vurderes som den mest attraktive klub...

Kalle sagde ...

Og det er så her en harmonisk og AGF-glad Kari Arnasson kommer ind i billedet og taler positivt om Eriktionen. Ahem. Nå nej.

Anonym sagde ...

Eller slut med Niels K ?

Det er jo det vi mange Kafficionados frygter. Ligesom ham selv.
Så du kan muligvis med rette kalde dette for en ikke-nyhed, men den lægelige stab i klubben (hvem end det så er) vurderer pt. hans chancer for at vende tilbage til fodboldsspillet for 50/50. Unægtelig en nedslående prognose. Det til trods kæmper han stadig ukueligt videre mod et comeback. Han tror stadig på det. Jeg ditto. Han fortjener bedre. Lige siden jeg så ham gøre et indhop på en råkold søndag i Gentofte i November, har jeg troet på ham.

jkid

Andreas sagde ...

Men J Kid, hvad er det for nogle spændende historier, man hører om Luc, bajere og Arthur Sorin? Vandrørene har jo ører i Absalonsgade, det ved alle...

Anonym sagde ...

Det er i sandhed svært ubenægtelige fakta at sommerhistorierne står i kø i den hurlumhejgade lige for tiden.

Omtalte JL har angiveligt over nogle importerede royaller i en decideret hardtalk, lagt kortene på bordet og fortalt sandheden om vor franske enfant. Og den skulle være ilde hørt. Den er nemlig, apparently, den at han Arthur simpelthen ikke skulle være go nok. Faktisk dårlig. Det er meget hård kost at få at vide. Man er blevet ført bag lyset. Det var bare teater. Man er blevet mindet om selve den illusion fodbolden repræsenterer. Vi ser noget på de store scener søndag efter mandag, men den umaskerede sandhed findes på træningsbanerne. Arthur spillede rollen så overbevisende men i virkeligheden var det Ulrik der var helten.

Det kan selvfølgelig osse være JL selv der har sovet under taktikmøderne, men det har man da næsten svært ved at tro, ik...

Han tilføjede desuden at Krabbe ikke har niveauet til RB og at midterforsvaret ser rigtigt, rigtigt godt ud. Det synes jeg rigtigt, rigtigt godt om.

Kilden til denne historie er i øvrigt en Vesterbebroer som har sine informanter i de esbjergensiske grillaftensmiljøer. Han kan, hvis man er hældig spottes på Jernbanecafeen i samtale med Vincenzo Morabito og Lille Jørn DK.

jkid

Kalle sagde ...

WOAH! Det er stærke sager J-Kid! Lige den slags vi sætter stor pris på, her i disse transferløse transfertider. Jeg forstår bare stadig ikke hvordan Sorin (eller Soooooraijn) kan se så smuk ud på banen og så være så djævelsk til træning. Hvordan?

Pyyyh. Jeg er helt ødelagt indeni.