onsdag den 3. juni 2009

Gang i gajen

1657 og omegn kommer sikkert til at boble ugen ud. I hvert fald er der både Start Festival og Distortion, og sidstnævnte byfest kigger forbi kvarteret fredag og lørdag. Fredag enddda så tæt på, at man ikke kan undgå at blive inddraget - i Skydebanegade, that is.

Vores lokale kaffe- (og mælke-!) pusher har sørget for musikken, der fra kl. 19 og frem tæller Robot (pop/rock) , The Good The Bad (surfrock) og Edmund Oak (hippiefolk med bøffelgevir).

Der er mad fra Bonzai og øl fra den sorte. Og er vi rigtig artige bliver det grillet kålpølser fra alletiders gode sønderjyske Slagter Lampe.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Regner også med at kigge forbi enghavevej 80 fredag og lørdag - hvis der altså er damer

Simon

Andreas sagde ...

Jeg kan ikke umiddelbart finde en prognose for det med damerne, men DMI kigger vores vej. Nu ligner det ca. 16 grader, svag vind og en meget, meget lille byge.

Nothing's gonna stop us nooooooow. Som man synger.

Andreas sagde ...

Apropos gadefest, så blev det omsider officielt, at Ole Budtz ikke får forlænget kontrakten.

Det er i mine øjne det helt rigtige valg, og selvom han åbenbart er virkelig vellidt i 'fan-kredse', så må man også erkende, at han hverken har niveauet til top-superliga, eller passer specielt godt til Erik R.'s spillestil - i hvert fald ikke som forsvarsspiller...

Glimrende at ledelsen formår at træffe de rigtige valg på trods af gode venskaber osv. Nu blev der måske en lille bitte smule plads til en spændende forstærkning et andet sted i truppen, hvor behovet er større.