mandag den 8. juni 2009

Spændingen stiger

Mens A-truppen holder (kort) sommerpause, kæmper det meget trængte 2. divisionshold for at blive i rækken. Folkens, det er drama det her.

I går blev det til en uventet sejr på 1-0 over topholdet (!) Brabrand, og med en runde tilbage er det stadig pivåbent i bunden af vestrækken:

13. FC Hjørring: 27 point
14. AGF II: 26 point
----
15. Næsby: 25 point
16. Skovbakken: 21 point

AGF møder Randers Freja på udebane på lørdag, mens Næsby har FC Fyn på besøg. Sidstnævnte er allerede rykket op i 1. division og har som sådan ikke mere at spille for. GYS, siger denne signatur bare.

15. pladsen er nu ikke nødvendigvis lig med nedrykning. Går Frem konkurs skal nummer næstsidst i de to 2. divisioner nemlig ud i playoff-kampe om retten til at blive. Her er kandidaterne pt. Skovlunde eller Værløse.

Åh, endelig får vi igen bundkampe med indbygget spænding. De har sgu også været savnet... og så kan det hele måske endda blive afgjort på sjællandsk grund. Hereuka!

1 kommentar:

Kaysen sagde ...

I den forbindelse skal nævnes, at hatten går rundt i Valby og omegn. Rygterne vil vide, at kan man skaffe 1 mio. danske kroner inden solnedgang, så kan klubben overleve.

Og de er tæt på: http://www.bkfrem.dk/

I flg. deres site garanterer en bagstiv pølsemand i habit (Hans Hermansen) for, at han vil tilbagebetale de indsatte støttekroner, hvis ikke klubben reddes. Hold øje med buler under jakken på ovennævnte når klubhuset låses af i aften siger jeg bare ...