lørdag den 21. juli 2007

Angrebsrokade og optakt til søndagens kamp

Med købet af David Nielsen til OB, da kan man vel efterhånden begynde at skimte muligheden for eventuelt at tilknytte Kim Christensen som Det store lokum til angrebet. Med både Bengt Sæternes og David Nielsen i truppen, samt også den noget undervurderede Srdan Radonjic og Johan Absalonsen, da må fremtiden se noget tåget ud for Kimse 2. Spørgsmålet er om han er en spiller som BSN overvejer. Jeg mindes at han tidligere har været i søgelyset for et par år siden da han vidst spillede i tysk fodbold. Jeg synes det kunne være interessant at tilknytte ham, eventuelt på en lejeaftale, men samtidigt synes jeg også at det er spændende at se White og Graulund udvikle og udfolde sig som angrebsduo.

Netop OB venter på søndag og det bliver en svær opgave. Også derfor er det så utroligt deprimerende at vi ikke bare fik et enkelt point mod Horsens, en kamp som kan vise sig at have større betydning end man umiddelbart troede. En sejr kunne i den grad have fjernet noget af trykket, imens det ærgelige nederlag sender os ned i bunden og vel også må give visse panderynker hos spillerne. Horsens var et hold vi, på baggrund af første halvleg, burde have vundet over. Ach schade!

På forhånd havde jeg hypet Alex Valencia, men han faldt helt igennem i flere tilfælde. Ærgeligt. Også Kim Madsen virker til tider noget tung og usikker, her kan man forhåbentlig glæde sig til en Luffe Persson, som virker langt mere sikker i sine indgreb og som dirigerer langt mere. Sådan drømmer jeg ihvertfald tit om ham. Han er mere hyped end Harry Potter, ham Luffe. Lucena kandiderede i mine øjne til Man of the match, en ære som fortjent tilfaldt DunderLumben. Også White og Graulund viste glimtvis gode takter, imens Kari skiftevis imponerede og frustrerede.

Af indskifterne var det godt umiddelbart at se Jens Gjesing komme ind og sætte fart, hvorefter han helt forsvandt. Mystisk. Tullberg er en sympatisk klumpedumpe og Salifu skal nok blive god om et års tid eller 2.

Opstillingen til søndag giver vel sig selv

Staff

Ulle-Budtz-Kimse-Lumb

Alex-Kari-Jerry-Lars

White-Graulund

Det er svært at være optimist når man ser det hold OB kommer med, et hold som i mine øjne ser bedst rustet ud til pseudo-mesterskabskampen. En heldig 1-1 med mål fra hhv. Bechara og White er det bedste der med denne signaturs (sic) gamblerbrille kan håbes på.