tirsdag den 3. juli 2007

Velkommen til Valencia - og udrensning i truppen

Blækket er ikke mere end lige akkurat tørret på kontrakten, før et højlydt "velkommen til" skal gjalde fra denne del af landet til Århus og Valencia (hvis I forstår sådan en lille finurlig leg med geografien).

Hvem Alex Valencia så skal smække sine knivskarpe indlæg ind i pandebrasken på står pt. lidt hen i det uvisse. Budtz? Tulle? - eller en ny angriber?

Og mens vi her godt kan klappe i vores hænder over signingen af den nye Christer George (og Lindkvist lige om lidt), må det give gelé i knæene andre steder.

Altid sobre og velinformerede Horsens Folkeblad citerer i dag Tolle for noget, vi endnu ikke har hørt nogen sige i dette transfervindue. Sagt om Hedensteds Nikolaj Poulsen, men med underlæggende toner:

"Med de seneste indkøb har vi allerede for mange spillere i truppen, og selv om Nikolaj Poulsen har gjort det godt under træningen, kan vi ikke tage ham ind i truppen lige nu", siger AGF-træneren. "Han er velkommen til at træne med os i efteråret."

Spekulationerne om en eventuel udrensning har fået nyt liv, og efter en uge med familien på Mallorca er Oves krogede prikke-runde-finger sikkert udhvilet og klar til at tage en tørn.

2 kommentarer:

Jesper sagde ...

Jeg forstår godt den lille finurlige leg med geografien. Til fulde, endda. Jeg synes bare, du glemmer hans forbindelse til Hong Kong - hvis du forstår sådan en lille leg med monarkiet.

Andreas sagde ...

Lindkvist-købet ser nu ud til at være en realitet, og det ligner ikke noget ringe køb. Mens FCM åbenbart har spenderet fire, fem eller seks mio. på Cristoffer Poulsen, så får vi den noget mindre eftertragtede Ulrik Lindkvist for 250.000 kr. Og han kommer til at dække et kæmpe hul i forsvaret.

Til gengæld er det lidt bekymrende, at vi nok skal spille efteråret igennem uden nogen angriber til at sætte Valencias fine indlæg i netmaskerne. Det kan forlænge Sands aktive karriere, og det kan også vise sig at være Tulles helt store chance for at spille sig ind i varmen på holdet. Men i begge tilfælde vil det formentlig være ensbetydende med et større pointtab i efteråret, som en forstærket forårstrup skal indhente.

Lad os håbe på det allerbedste, og at trupmanglerne ikke skal koste os endnu en sæson udenfor det sjove selskab.