mandag den 23. juli 2007

Tårnet på toppen?

Jovist gjorde det ondt at tabe til Striwerne, men nederlaget satte vel mere streg under det ærgerlige i de tabte point til Horsens.

Til gengæld blev det igen udstillet, at vi i dén grad mangler et lokum i front. Ole Budtz bev rykket frem, da spillet i fødderne ikke gav noget, og det var så dén løsning, når Tulle(tilsyneladende?) ikke er det.

Spørgsmålet presser stadig på: spiller vi et efterår uden Duncan II og tror på på "at det nok går alt sammen" eller giver BSN, OP og Winneren køb på deres principper og signer den halve løsning: Kim C.?

Jeg er fortrøstningsfuld som VHA har for vane, men alligevel en kende bekymret.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg går ud fra der er blevet billede-googlet på Det Store Lokum uden held..

Lad os bare tage KimCe til os som fyrtårnet for det næste halve år. Så ender han heller ikke i hverken Lyngby eller Horsens.

Medmindre han overrasker MEGET positivt er han dog ikke mere end en lappeløsning. Og det siger faktisk en del om, at vi er kommet langt de sidste par år og er ved at vænne os til klasseforstærkninger. For bare et par år siden, da Poul Hansen ville hente Kim C hjem fra Twente var de fleste klar til at tage til takke med ham. Synes i øvrigt selv han er lidt unervurderet, men erkender at jeg ikke har set ham meget det seneste år.

Mathias sagde ...

Og med dagens udtalelser fra BSN til Stiften om at man ikke vil de notorisk berygtede lappeløsninger, bliver det ikke Kim C.

Er jeg den eneste, der kan høre transfervinduet klaprer i det fjerne?

Anonym sagde ...

Det er ved at være næsten lige så uhyggeligt som den der sindssygt uhyggelige Alfred Hitchcock-film med det åbne vindue der står og klaprer nede i kælderen. Shit mand, den var uhyggelig.

Til gengæld en pikant kommentar fra oVe om at måske folk ikke helt fatter omfanget af vores satsning og hvor store navne det er vi har i kikkerten.

Still dreamin'..

Anonym sagde ...

Hjemme efter en dejlig lang ferie uden AGF på hjernen 24/7 og så skal man læse den slags sludder som BSN har for vane at fyre af. At White ikke skulle være en nødløsning er da vist det samme, som at sige at peanuts ikke er nødder?

Ove P er jo indlysnede nok ikke enig: http://jp.dk/indland/aar/article1019460.ece

Mit favorit monster http://www.bbc.co.uk/southyorkshire/content/images/2006/02/25/marc_nygaard_365x470.jpg forlængede jo desværre idligere denne sommer med QPR, og BSN eller Windfeldt er åbenbart blevet stædige efter de brændte pengene af på at købe Valencia selv om White var en glimrende fløj med Gjessing og Niels K. som supplement.

Men mon ikke man havde regnet med at skippe et par spillere mere af før man signede flere? Jeg går nu rindt og ærgrer mig over at Katholm, Tulle og Kaageren ikke er værdige til en plads i front, når nu White så indlysende ikke fungerer. Dette siger jeg helt uden at ha set et minut af de 2 første kampe. I dig the USA guy, men han er altså ikke angiber hvilket han også flere gange selv har slået fast.

Desuden er en gennemsnitshøjden på 172 vel ikke normen for den gode Ove??? Måske kan 2 hobitter godt i Hororsens, men åbenbart er AGF tilbage i samme taberstime som sidst de kogte i suppen 8P

Kim C. havde måske været udemærket, men han har også tendenser til mange skader. Jeg så dog gerne at man i det mindste lejede en angriber, nr Ove P. og BSn nu har besluttet sig for at psyko øglen Eigil Østenkærs gode og fornuftige råd om belønning i stedet for spanskrør ikke er sivet ind? Man fyrer folk igennem pressen og laver gang på gang mystiske dispositioner og nødløsninger der minder utroligt meget om poletnegerens kedelige udfrysning, der minder om den måde cykelryttere der sladrede om doping i cykelsporten indtil for nyligt blev behandlet.

Mathias sagde ...

Jonas, du har da vist fået ladet batterierne op over en gang moussaka.

At "White ikke indlysende fungerer" er vist en påstand med modifikationer. OP har påpeget at hans (altså Whites) løb ikke fungerer godt nok, og at han skal arbejde med det. På den konto er det med mig fint, at man ikke stiller op med den klassiske OP løsning med et Fyrtårn på spidsen. Jeg er til gengæld noget nervøs for en Graulund karantæne, når han får sådan en efter endnu et tåbeligt gult kort. Hva' fa'en gør vi så.

Hvem er "blevet fyret" gennem pressen (og jeg går ud fra, at du sigter til TH "sagen", som vel bare kan kaldes dårlig kommunikation. Manden er - endnu mere efter sin skade - milevidt fra startopstillingen).