onsdag den 11. juli 2007

Dead man walking og det store lokum

Som det tidligere er blevet antydet er det også blevet naturligt langsomt at sige farvel til nogle af de spillere som var AGF i sæsonen 2006/2007, i takt med at nye spillere er kommet til. Den første der forlader Fredensvang er Jesper Sørensen, som i de sidste par år har lignet en der langsomt var på vej på pension. Der manglede speed og fysik i hans sidste optrædener og derfor er det jo også helt naturligt at han nu siger adjø og begiver sig ind i universitets- og trænerverdenen.

Tak for alt Gollum.

Sidenhen hersker også en vis mystik omkring hvorvidt der er flere indkøb på vej. Til at begynde med blev det slået fast at det også kunne fungere med 2 hurtigløbere oppe foran og OP virkede generelt godt tilfreds, men siden da er der blevet trukket en anelse i land og nu vil jeg ikke blive overrasket hvis der bliver trukket en kanin op af hatten inden transferdeadline.

Lad os være ærlige, det bliver IKKE Morten Skoubo og det er a-ok, men hvem er Brians joker?

Salou Ibrahim?
Kim Christensen?
Peter Bechmann?

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det første spørgsmål må være om man går efter en etableret eller en af de i fanvokabulariet yderst populære 'lottokuponer'.

Jeg forestiller mig det sidste og at man så arbejder på at have andre, mere sikre, løsninger klar til vinter. Så kan den handel gennemføres hvis sådan en Peter Bechmann/Karsten Jensen-type ikke brager igennem.

Det ser for øvrigt ud til at det ikke kun er et stort lokum vi leder efter, og i den forbindelse vil jeg henlede opmærksomheden på den fremragende artikel der linkes til på galehuset:

http://theghanaianjournal.com/2007/07/06/kwame-obeng-darko-sets-denmark-ambition/

Den er fuld af detaljerede oplysninger som at Obeng Darko flyver Alitalia - et selskab som efter min bedste overbevisning var gået konkurs.

Yderligere viser det sig at Darko ikke er en Hr. Hvem Som Helst - han er, efter sin "stupendous performance for the porcupine warriors", blevet inkluderet i den kun 50 mand store ligalandsholdstrup.

Sidst men ikke mindst varmer det at høre, at AGF er nummer 2 i "the Scandinavian region"

Spændende læsning!

Anonym sagde ...

Måske var det i virkeligheden mere Donnie Darko's tidligere holdkammerat Stanislas Toclomiti vi har brug for. Han får den her beskrivelse:

"Stanislas Toclomiti, a real Rock of Gibraltar and a Wall of Jericho."

http://www.libertypros.com/h/search_26_1.html?libertypros=28e09a8a8796c9561dd0ea607ab45bda

Det lyder som en ordentlig skyder!

Om Darko står der følgende, der ikke tyder på at han har været fast mand:

"In their epic league encounter, Sir Cecil Jones Attuquayefio surprised every football lover in the country and the technical men of Asante Kotoko with his choice of the third choice striker instead of high rated Peter Ofori Quaye and Osei Bonsu.

Starting appearance for Liberty after fading off later last season was as opportunistic and predatory as Dutch Star Jimmy Floyd Hasseolbank"

Der er nok en dansk journalist eller to der kunne lære lidt af den herlige skrivestil og det blomstrede sprog!