torsdag den 5. juli 2007

Fjollesæson: gourmet-bølgen har ramt Brøndby

Nu hvor AGFs sommerindkøb er i posen kan man igen sætte sig tilbage i sofaen og nyde det, der vel på dansk må hedde fjollesæsonen. For eksempel kan man ved et besøg på Brøndby IF's hjemmeside konstatere, at gourmetbølgen nu har raseret landet i sådan en grad, at selv Gildhøjcentret og omegn har måttet overgive sig.







Brøndby IF præsenterede nemlig i dag sin nye udebanetrøje (ja, den slags kræver tilsyneladende sin helt egen præsentation), og læg en gang mærke til farven på den nye trøje. Expresso. Et sjovt farvevalg - og det kræver åbenbart en sjov stavemåde. Mon de snart er klar til at præsentere deres nye hjemmebanetrøje i advocado-grøn?

9 kommentarer:

Mathias sagde ...

SÅDAN!

De har simpelthen opkaldt farven på den nye trøje efter min YNGLINGS kæphest: Expressoen

Anonym sagde ...

Huh, det kommer til at gå stærkt når Brøndby-expressoen er på udebane i år!

Jesper sagde ...

For satan, Mathias - hvor heldig har man lov at være? Det er simpelthen ufatteligt, at hele TO af dine yndlingsaversioner er med på en gang: Expressoen og advokadoen. Fem svin!

Anonym sagde ...

Jeg tolker det sådan, at det er Mathias' ynglings (aka Mathias Jr. aka Melvino) kæphest.

Det er en speget affære Gildhøj-expressoen har sat gang i.

Hvad sker der i øvrigt med rygtemøllen? Skal den larmende tavshed tolkes som at VHAGF ikke tror på flere nye ansigter i denne ombæring? Ikke engang ham vi kalder 'Store Angriber'. 'Mutanten'. 'Grauhundens Store Makker'. 'Jess Thorup'. 'Tanken'. 'Det Store Lokum'.

Kær tonser har mange navne. Jeg foretrækker 'Den Store Skidespræller', men er noget i tvivl om en skidespræller kan være stor?

Andreas sagde ...

Jeg tror faktisk ikke, at man helt skal begynde at skyde med hvide pile efter lokummet fra Brügge.

Ove P. holder helt tydeligt gryden i kog for at lægge pres på direktionsgangen, så ikke Windfeldt får held til at aflyse indkøbsturen.

Men jeg gætter på, at Windfeldt på sin side sidder med et krav om, at Kaagh, Sørensen eller andre reserver skal skibes ud, før lokummet kan installeres. Desværre virker Sørensen ikke meget interesseret, og Kaagh glemte vist helt at gøre reklame for sig selv hos kammeraterne i Mandal. Ærgerligt.

Anonym sagde ...

Det hedder Avocado...

Jesper sagde ...

@anonym: Det er da løgn!?!

Mathias sagde ...

HVAD? Avocado? Hedder det så heller ikke ynglingsting, expresso, sentasion, monotomt, udemærket, manuskrift og opside?

Jeg bliver sgu lidt bleg, når sådan noget dukker op ud af det blå.

Kalle sagde ...

Nå for satan, nogle føle sig forfordelt på den nye måde eller hvad?