fredag den 1. august 2008

VHA henter transferfri klassespiller

Siden 29. december 2006, hvor denne blog for første gang sang "hip hurra det' min fødsesdag", har successen været udtalt. Mangt et indlæg, mangt en kommentar er blevet til og mangfoldiggjort på den adresse, vi godt ved er en del af dine daglige overspringshandlinger.

Kampen om læserne er dog hård, og derfor ekspanderer VHA nu og forstærker sig med intet mindre end en Århuskorrespondent - og ikke en hvilken som helt af slagsen. Fremover vil du kunne se indlæg med signaturen "Jesper", og bag det navn gemmer sig en verbal begavelse af de større, der samtidig kommer til VHA på en fri transfer.

Folkene bag VHA siger til VHA om den nye signing:

"Det er ikke normalt, at vi kan få fat i sådan en skribent, men det var en mulighed, der pludselig bød sig, og så var det bare om at slå til. Jesper er en komplet skribent. Teknisk god, hurtig og kropsstærk. Derfor kan han både bruges til at spille bolden op på og som den skribent, der søger dybt. Samtidig har han en fantastisk karakter. Det mærker du med det samme, du møder ham. Blikket i øjnene, det faste håndtryk, den positive væremåde og ydmygheden. En kvalitetsskribent, som vi vil få stor glæde af."

I Jespers poesibog står der også, at han er helt pjattet med Brødrene Ragus, og at han jævnligt frekventerer barer i Århus, hvor man kan få sine bukser på frys, mens man indtager, hvad man nu indtager.

Velkommen - og hey selvtak.now: I taber jo modet og blegner, når VHA slår ned som et lyn! Kapow!

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Som AGF supporter har man udviklet en naturlig skepsis, især når det gælder sætninger der indeholder ordene "transferfri" og "klassespiller".. så derfor kommer man nødvendigvis til at tænke - "Ja, ja.. han bliver nok snart skadet" ;)..
.

Anonym sagde ...

Rygterne vil vide, at Jesper allerede har forstrukket et hidtil ukendt stykke brusk i pegefingeren og derfor er reduceret til 9-fingersystemet på sin ellers velsmurte Corona. Uheldet skete efter sigende i kamp om en italiensk biscotto på VHA's pre-season træningslejr.

Andreas sagde ...

Fra træningsbanen forlyder det, at stemningen i truppen skulle være helt fantastisk efter den seneste nyerhvervelse.

'Det virker slet ikke længere så urealistisk at slå mtiktak.NU!, som det gjorde sidste sæson', lyder det blandt andet fra en af skribenterne.

For yderligere at styrke sammenholdet i truppen giver jeg en flæsk, når vi alle er samlet næste gang til overlevelsestur på Isted Grill. Det er noget, jeg arrangerer i samarbejde med Coastzone, der professionelt og sikkert vil styre os igennem menuen.

Anonym sagde ...

ååhhh nej ikke endnu en halv mørk på holdet. Der er sgu ikke meget arisk race over denne signing. Gid det må gå ham som Avben og skandalen Valencia.

Jeg savner en skribent der tør skrive om den ægte fædrelands kærlighed og ikke alt det hippie venstreorienterede pjat VHA er så fyldt med.

Mathias sagde ...

Hej André og velkommen til!

Jeg kan glæde dig med, at fædrelandskærlighed er en af den nye signings spidskompetencer.

Uhhh... og med muligheden for at være anonymbruger/kaldesighvadmanvil er det jo spændende om du er dén André Jensen

Kalle sagde ...

Altså, Andre Jensen? http://andrejensen.dk/ - velkommen til, gamle søulk!

Under vores spraglede batikydre, gemmer der sig en ægte kærlighed til den eneste sande hvide på det hold - step up - Anders Kure.

Andreas sagde ...

Hvis man skal pege tommelfingeren lidt ind mod sig selv, som de siger i Thyregod, så er der måske blevet til lidt for meget venstreorienteret hippiepjat på det seneste.

Lidt patriotiske skriblerier burde det da kunne blive til på trods af alle de eksotiske input, man konstant manipuleres med her i 1709.

Er der i øvrigt planer om noget Skip her klokken 1600? Eller er det en sofaneserdag?

Hvide hilsner fra skyderen...

Anonym sagde ...

Spændende indlæg fra denne forfriskende og yderst alternative signatur, André Jensen, der har indledt et nådesløst opgør med den blødsødne VHA-fraktion. Ikke flere in-liners - gør plads til en hardliner! Boo-yah, nogle hårdtslående argumenter. Og en kærlighed til leverpostejen som giver denne signatur en lille tåre i øjenkrogen.

I øvrigt, André, som du ved er et af de vattede kendetegn på VHA, at der er plads til andet end fodbold (desværre ikke så mange racediskussioner endnu) og i den forbindelse vil jeg anbefale dig den nye Naomi Klein-bog. Den er knaldgo'!

Men er du mon den rigtige André "Agassi" (halvt iraner i øvrigt) Jensen? Jeg tør næsten ikke tro det.

Mathias sagde ...

Og for god ordens skyld: Når Andreas skriver "hvide hilsner fra skyderen" er det ikke en dødstrussel, men en gadereference... bare hvis ik'å'

Anonym sagde ...

Det lugter langt væk af Jørgen Glistrup, det her...

Anonym sagde ...

Jeg må på det kraftigste udtrykke min afstand til denne Andre Jensen.

Jeg sidder nu i mit sommerhus sammen med min gode ved Steen Larsen, der har en lille portion aktie i mit badeland, håndboldklub og vist nok også i vores andet boldspils hold, løverne hedder de vist.

Anonym sagde ...

When ӏ inіtially left a comment I
appear to haѵe clіckеd the -Νotifу me when new сomments are addеd- сheckbox and frοm nοw on each tіme a comment is adԁed Ι
гeceive four emails with the same сomment.

Iѕ therе a way you are able to rеmoνe me from thаt servіce?
Thank уou!

Mу web pаge unlock iphone 3g