mandag den 27. juli 2009

Lir med tal

AGF kan få den bedste sæsonstart i noget, der minder om en evighed, hvis det bliver til en sejr i aften over Hestene.

Vi kan tage førstepladsen efter to runder, og det er ikke sket i de seneste 10 år . . . mindst. Det nærmeste vi kommer det er 2002, hvor vi først slog FC Nordsjælland 2-0 (Morten Poulsen og Allan Borgvardt) og efterfølgende fik 2-2 mod Esbjerg (Morten Poulsen udlignede deres tomåls føring på to minutter).

Fire point efter to runder - det samme som OB, FCK og AB. Ligesom fynboerne var vores målscore 4-2, mens de to øvrige holds var 5-3 - så derfor er førstepladsen også kun på tale i kraft af pointantallet. Målscoren favoriserer FCK og AB.

Men altså: Tre point i aften og Århus lugter guld. Så er der nemlig hele to point ned til Silkeborg, OB og Esbjerg, og det kan vel næppe gå galt?

14 kommentarer:

Andreas sagde ...

Også helt ovre i 1650 kan man tydeligt fornemme dunsten af guld. Hvis vi lægger Brøndby bag os med fem point, FCK med tre og OB med to, så kan jeg ikke se, hvorfor vi skulle kigge os tilbage.

Og som Erik Rasmussen sagde til Dioh for nylig 'Er du klar over, hvor utroligt god, du er', så vil jeg stemme i med et: Er I klar over, hvor utrolig gode vi er? Næ, men det finder I snart ud af.

Tre point i aften, og så bare derudaf.

Don Tapa sagde ...

Ikke noget hybris så ingen kampkommentarer her i pausen.

Til gengæld, off topic: http://agf.co.dk/news.asp?id=6812

Trist at Diamanten ikke er en del af erektionen, men jeg under ham det her og mon ikke dem der troede han bare var et talent i mængden snart kommer til at æde deres ord!

Anonym sagde ...

udråbstegn

Unknown sagde ...

Det er altså ikke helt rigtigt. Da AGF mødte FC Midtjylland i deres første sæson i superligaen i år 2000 lå vi nummer 1 efter 4. runde, da vi slog dem 3-0 på Århus stadion under Skanderborg Festival :D

Michael Rønne sagde ...

Korrekt Stig

Don Tapa sagde ...

Hvem snakkede om at det lugter lidt af guld. Det stinker så kan man lugte det langt udenfor landets grænser.

Lille Kasper, Generalen, Federico Krabbe..alle fremragende og når Lumb kommer på ugens hold på en offensiv offday så er der efterhånden ingen grænser. Jeg overgiver mig til Eriktionen (!) og til brasilianeren i trøje # 17 er der kun at sige:

O Fenômeno!

Kalle sagde ...

Gad vide hvem der var stjerne på det der 2000 hold. Anders Bjerre? Bonaldo?

solarex sagde ...

Her til morgen kredser mine tanker igen og igen, om oplevelsen igår af, hvor rap B9 er på bolden. Jeg er sikker på han besidder en reaktionstid, der vil gøre de fleste jagerpiloter misundelige.

Mathias sagde ...

@Stig og Rønne:

Nu skriver jeg også nummer ét efter TO runder (ikke fire).

I 2000 var AaB etter foran os efter to runder på bedre målscore:

AaB: 6p 5-3
AGF: 6p 3-1

Og så skal vi altså længere tilbage end den sæson for at finde en "rigtig" førsteplads.

Men i første omgang tog jeg faktisk fejl, fordi bold.dk's statistik for den sæson ved en fejl først begynder ved forårssæsonen.

Mathias sagde ...

@Kalle:

Bonaldo var i hvert fald én af dem. Topscorerlisten:

10 Allan Bak Jensen
9 Bo Nielsen
9 Chris Hermansen
9 Søren Frederiksen

Og Gregers Ulrich og Scott Sellars og John (dengang) Sandberg og Borgvardt og Mads Jørgensen og Tommy Nielsen og og og ...

Unknown sagde ...

Hehe.. Dengang hed han jo netop John Jensen. http://www.agf.co.dk/kamp.asp?id=21

Men jeg husker da overhovedet ikke, at vi har haft Rasmus Würtz!!! Tjek linket fra kampen!

Mathias sagde ...

Dengang hed han Jensen, korrekt.

I den pågældende sæson var Sandberg-navnet dog vist på plads. Men det er vist detaljernes detalje...

Jonas Karmark sagde ...

Erik er gået fra Gyllerik til TryllErik på ingen tid. Noget af en bedrift i GF.

B9 er en stjerne og bare kig på bænken med Dioh og Davit og White var ikke engang med. Krabbe bliver bare bedre og bedre og man fprstår efterhånden hvorfor Sorin ikke kunne være sikker på en plads. Men sårbart når Ulle er ude. Synd for Gjessing med den start han fik, men han kan jo ikke save armen af eller flytte feltet. Michael Svendsen er og bliver altid en idiot i GF's kampe.

Uden skader og uheld tror jeg på top 5 selv om det er tidligt. Jeg har sjældent set så godt GF spil som i 1 halvleg og sejren burde ha været meget større.

Dejlig kamp at være på away i, når man nu også havde oplevet et 3-1 nederlag sidste år på næsten samme tid i premieren.

Kan da godt være vi bliver ramt at den sædvanlige hybris, men lige nu siger jeg fuck den og nemesis og nyder hvert et sekund og hver gang man tænder for DR TXT tv side 220 og ser på stillingen.

Kan vi drille OBH som sidste år hjemme 2-1 kan det blive rigtigt sjovt at se reaktionen. Pressen håber på den sædvanlige ballon brister og kører allerede top 3 historierne med en skælmsk undertone. Men det må sgu snart være vores tur til at grine!

Don Tapa sagde ...

http://www.tipsbladet.dk/nyhed/generelle/2-divisions-klub-traekker-holdet

The Club Formerly Known as Ølstykke trækker deres hold som skulle have været i 2. division Vest. Det har ganske vist ikke så meget med lir med tal at gøre, men grundet det kulinariske niveau på Ølstykke Kommunalstadion har det en vis relevans for enhver tråd. Det var et gedigent svin den lokale slagter serverede i det lille hus bag målet. Kopholdere langs banderne var også noget jeg personligt havde set frem til med Ølstykke i Vest-divisionen.

R.I.P. Ølstykke Stadionwiener.