mandag den 13. juli 2009

Pressemøde

Vesterbro Hardcore AGF anno 2006 har hermed den store fornøjelse at kunne byde velkommen til vores med spænding imødesete pressemøde. Vi håber, I alle har været forbi buffeten - ellers kan I nå det endnu.






Velbekomme!

Vi er samlet her i dag for at fortælle, at Vesterbro Hardcore AGF har indgået et samarbejde med moderskibet a.k.a. AGF Fodbold. Sidstnævnte vil gerne trække på vores ekspertise og har derfor tigget og bedt os om en lille tjeneste. Til sidst blev det så enerverende, at vi sagde ja, så derfor kan du fra denne sæson - som bekendt med AGF-start på mandag d. 20.7., 2009 - i hvert hjemmebanekampprogram læse en lille klumme forfattet af skribenterne på denne blog.

Det er vigtigt at understrege, at vi agter at beholde vores integritet, selvom vi altså indgår et mindre samarbejde med moderskibet. Derfor vil ord som Gollum og flæskestegssandwich naturligvis også kunne forekomme både her og i kampprogrammet. Det manglede da bare.

Det var det. Tak.

9 kommentarer:

solarex sagde ...

Yo, sell out. (fnis)

Så står det kun tilbage at håbe, at man får røven lidt mere på Communale denne sæson, så man ved selvlæs kan nyde jeres vid.

Celsbridge Regulars. sagde ...

Anton tror ikke, det bliver så nice-nice, men far synes, det lyder hyl.

Vi glæder os til en flermedial blog. Og virtuelt flæsk.

Anonym sagde ...

øv jeg treode det var Martin Jørgensen, fiser ind på mtac igen, LOL griner side ellers

Mathias sagde ...

Hej anonym. Det er helt i orden.

Mathias sagde ...

Celsbridge Reg. aka. Balrog aka. Ghanas finest. Du tager bare for dig af retterne.

Der er rigeligt med flæsk, siger vores taiwanesiske leverandør.

AndreasFrb sagde ...

Troede endelig det var muleposerne, der havde set dagens lys.

Efter en slurk Passion til at tage slaget, vil jeg dog glæde mig og måske endda købe kampprogramet på Mandag.

Tak for midnats vand og gris..

Don Tapa sagde ...

Gluk gluk gluk..aaaahh! Tak for passion. Den er ikke let at opdrive i centraleuropa. Hverken Thors eller passionen for fo'bold.

Vil klummen i kampprogrammet være at finde på bloggen? Eller er I nu inde under alle umulige copyright-regler? Hvis I er, så bliver der vel noget total undercover fil-deling..
Jeg mindes med glæde når ace mfl lagde scannede artikler fra tipsbladet og andetsteds ind på Galehusets Forum. Det grynede look gjorde ligesom artiklerne bedre. Nå nok om det.

Mathias sagde ...

@Tapa: Nu kommer du os lidt i forkøbet, for næste pressemøde bliver om samarbejdet med Pirate Bay. Watch out, som vi siger i kvarteret.

Unknown sagde ...

Fuldfed optakt, men syntes den svineklump ser mig noget branket ud i kanten. Lidt rysten på hånden med flammekasteren, formodes.