tirsdag den 14. juli 2009

Royalt møde

Nogle tirsdage er bare lidt mere mindeværdige end andre. Eksempelvis dagen i dag, hvor denne signatur var i Mindeparken med sit afkom, sin yndlingshustru og et par venner og pludselig fornemmede, at der var noget i luften. Det noget var såmænd Ole Budtz aka Majestæten aka Rovdyret fra Roskilde, som dog ret beset befandt sig på landjorden – ligeledes i selskab med både kvinder, børn og mænd, som tydeligvis gerne ville lege med den lille runde med vores yndlings-Ole.

Da det lange rør stod der i bare tæer og smed afleveringer af sted Xavi-style mod sine homies, var det sgu lige før, at jeg måtte knibe en tåre, og det var udelukkende tanken om, at jeg skulle have stegt flæsk med persillesovs til aften, der gjorde mig i stand til gøre det, der påhviler enhver gentleman at gøre: jeg anråbte manden, takkede ham for alt og mindede ham om, at han lige bør bookmarke Vesterbro Hardcore AGF, hvis han vil vide, hvor det sner.

Det rare menneske kvitterede med et stort smil, en tak og en forsikring om, at han naturligvis allerede er kernelæser.

Det er cool, Ole, og du skal vide, at du vil blive husket. For det hele. For målet i debuten, for det knækkede ben, for den (resultatmæssige) lidet succesrige karriere som træner for reserverne, for den evigt ydmyge tilgang til tingene og ikke mindst for målet mod FCK, der givetvis stadig giver Santin ticks.

Go’ vind derude og held at lykke med at finde en klub, der kan bruge et polyvant jern med hjertet det rette sted.

PS: Flæsket blev naturligvis stegt i ovnen, og det kan anbefales at smide lidt stegefedt i persillesovsen, når denne er ved at koge op. Det er givetvis ikke et trick, der gør dig til SAS Ligaspiller, men det gør dig decideret lykkelig på den korte bane.

2 kommentarer:

Kalle sagde ...

Stegt flæsk...alt for lang tid siden.

Og so long Ole, på mange måder den mest sympatiske fyr i klubben i lange tider. Bon voyage!

Don Tapa sagde ...

Den eneste trøst er at det er lidt topholds-agtigt at sige frivilligt farvel til spillere der så rigeligt er gode nok til SAS-liga. Endda på flere pladser.

Det er så også lidt fattigrøvs-agtigt, men lad nu det ligge.

PS: Godt at se konen er begyndt at læse med herinde, JK..hehe..