torsdag den 30. juli 2009

Adieu

Bum. Så røg FC Egedal sørme lige i svinget, og det er du nok ligeglad med. Altså lige indtil du indser, at det smarte, internationale navn dækker over selveste Ølstykke FC.

En af VHA's finest skriver følgende i en kommentar til en af de andre topaktuelle historier på denne prisvindende blog:

"The Club Formerly Known as Ølstykke trækker deres hold som skulle have været i 2. division Vest. Det har ganske vist ikke så meget med lir med tal at gøre, men grundet det kulinariske niveau på Ølstykke Kommunalstadion har det en vis relevans for enhver tråd. Det var et gedigent svin den lokale slagter serverede i det lille hus bag målet. Kopholdere langs banderne var også noget jeg personligt havde set frem til med Ølstykke i Vest-divisionen.

R.I.P. Ølstykke Stadionwiener."

Det er stærke sager. Denne signatur har aldrig stiftet bekendtskab med hverken det lokale kød eller kopholderne, men gedigne svin fortjener respekt.

Netop respekt er måske nøgleordet. For måske er det FC Egedal formerly known as Ølstykke FC's træner, Guiseppe Favasuli (formerly known as træner for AB70 og FC Amager aka Fremad Amager), der på galehusvis har begået hybris og derfor nu har påkaldt nemesis, den lede fætter. Døm selv. Men uanset hvad har pølserne ingen andel i balladen. Synd og skam, det er.

Ingen kommentarer: