lørdag den 1. august 2009

NY SANG. STR8 OUT OF VESTERBRO AGF FLAGDAG!

Den er god nok. Vi har malet flag. Mest i vikingemotiv, med lige tilpas gotik. Imens vi arbejdede hørte vi P4 (as you do) og her spillede de en sang der i vores nyfortolkning kommer til at blive en ordentlig tribunebasker. Sangen er en hyldest til vores allesammens Benny Burger. Og man kan jo ikke bare råbe USA-USA-USA - det' jo Jays sang!

Nuvel, årtiets lægterhit bygger på Elton's klassiske 'Benny and the jets' og er stadig i arbejdsfasen. Der er noget kanon og noget falset der lige skal sidde i skabet. De første udkast gik på noget med "B-b-b-benny AGF!" eller måske "B-b-b-benny Feil-haaa-ber". Mulighederne er mange, så det er bare at løbe med bolden, som man siger.

Den får debut i Parken.

8 kommentarer:

Mathias sagde ...

Gotta love it! Både Benny og Elton er så meget bomben mayn.

I øvrigt: Axl Rose kan også lide Elton = Axl kan også lide Benny. Og da Bennys venner er vores venner, er VHA hermed Axl Approved.

Det bliver i øvrigt de vildeste flag....

Jesper sagde ...

Det er sgu klasse, Kalle. Jeg har endnu ikke hørt sangen og efterprøvet arbejdsteksten, da det fordrer total ro og dermed fravær af kone og børn. Men i aften, bhoys; i aften skal der høres yndlings-John.

@Mathias: Det er den svedigste kobling, jeg har set i lange tider. For dælen, det er godt arbejde!!!

Johannes // FSC sagde ...

He's got elctric boots and a mohair suit?

Ja måske. Det er en oplagt sang, og den blev da også luftet i Randers, selvom Elton John sangene ligesom blev overdøvet af homo-råb mod Grahn.

Mathias sagde ...

Pr'le'hør'her... Han har langt hår ik. Så' han homo ok?

(Og godt nok får han et bedre skrald end du nogensinde kan klikke dig til på redtube.com, men det er jo en detalje...)

Johannes sagde ...

@ Mathias:

Kan du evt uddybe din kommentar? Vi har vist været igennem den med homo-råbene, der ikke er særlig sjove eller intelligente på GHAD (hvor det i øvrigt var mig der bragte problemet på bane).

Mathias sagde ...

Jeg ser... Det kan se ud som om, jeg mønter kommentaren på dig, og det ville jo være dumt, for jeg ved jo godt, hvor du står i debatten.

Det fiktive tilskuerråb og kommentaren i parentes er bare møntet på dem, der synes homo-råbene er lir i gaden.

Johannes sagde ...

@ Mathias:

OK - godt ord igen. Jeg blev lidt småfornærmet sådan en regnfuld mandag morgen.

Kim Næst' År sagde ...

*Hoppesmiley*