mandag den 24. august 2009

Here we go: Pokaleventyret begynder

Pokalernes klang kan for alvor begynde onsdag. Første skridt er en sejr over Viborg, der har indledt deres sæson i 1. division - det er jo der de spiller - med i de tre første kampe at have vundet, tabt og fået uafgjort i kampe mod store navne som Roskilde, Thisted og Næstved.

Sagen er klar: Sejr. Intet andet tæller, uanset at Eriktionen er berømt/berygtet for at negligere pokalturneringen lidt. Hvordan den videre deltagelse kommer hjem er omtrent ligemeget, bare det sker.

Og så ikke et ord om Viborg-kompleks. Det var sådan noget, man snakkede om i en anden galakse for flere tusinde fodboldlysår siden. Så kunne vi ligeså godt hive ordet 'nedrykning' frem igen. Come on...

Jeg mener, er de her ikke lidt støvede og så-meget-over-bjerget: Ralf Pedersen, Asbjørn Sennels, Jakob Gleerup, Pimpong, Søren Ulrik Vestergaard og den såkaldte super-sub Christian Olsen?

Denne signatur forventer Jackson Møller i forsvaret, fuld spilletid til Dioh og en halvleg til Sanel. Så kan resten af holdet trække lod om de andre pladser.

Tager man ikke turen til Viborg, anbefaler vi Kanal 5. Optakt fra kl. 17:30.

1 kommentar:

Don Tapa sagde ...

Den eneste der nogensinde var på bjerget er vel Asbjørn Sennels og han har nu fundet sin rette hylde.

Godt for Gjesing/Kure lige at få den her kamp til at stive aftaler og forhåbentlig selvtillid af efter den rystende uinspirerede indsats sidst. Kunne man i øvrigt forestille sig en debutant i målet og at man endelig får Laaaaaaaaaaaars at se på venstrebacken for at spare Lumben lidt og ikke risikere han løber ind i en karantæne..

Når vi nu ikke kunne få Gislasson er jeg trods alt glad for han ikke er med onsdag.