tirsdag den 4. august 2009

Jordforbindelsen

Den er godt nok svært at bevare, selvom man prøver at overtale sig selv til at sige "rooo på" og nok godt ved, at sådan bliver resten af sæsonen ikke... Vi er jo f.eks. tæt på ikke at have et midterforsvar med Howard og Baronens skader + kommende karantæner til Dante og AK27 i en formodet overskuelig fremtid.

Men altså:

- Pointhøsten
- En hjemmebane der er det af gavn
- Den vildeste bænk i mands minde (som i nogensinde)
- En tro på tingene
- En dommer der klart lod sig presse til at dømme til vores fordel over en bred kam
- En kampprogram med de to oprykkere på hjemmebane i de næste tre runder + FCK i Parken...

Og et gensyn med kampen i går - ER ville nok kalde den sindssyg og kogt ned til en lille boullion-terning har han ret...

11 kommentarer:

Kalle sagde ...

½ års kontrakt til Budtzy please. Bare som back-up.

Thomas Løvetæmmer sagde ...

Budtz var sjovt nok også den første jeg tænkte på, da jeg så Håvard ligge og rode rundt nede ved banden.

Meen det afhænger jo af
1) hvor lang Håvards pause bliver
2) hvornår baronen er på banen igen
3) om Dantomet får karantænepoint ovenpå tv billederne fra igår (ellers har han ingen og Cure har kun et enkelt gult kort på kontoen)
4) om man stoler nok på Gjessing som fuldgod vikar
5) om Ulle snart er tilbage så Krabbe i en snæver vending kan agere stand-in

Kaysen sagde ...

Kalle - nu går du jo i panik. Man "fyrer" ikke en spiller for at komme krybende tilbage et par måneder senere. Uanset hvad skal der ryddes op i lønbudgettet, og så må de sgu lære at løbe ordentligt istedet for at vrikke om på knæ og fødder som en flok pensionerede kinesiske cirkusartister.

Kim Næst' År sagde ...

@Kaysen: Jeg tror sagtens begge parter kan se det fornuftige i det, hvis det bliver nødvendigt at tilbyde Budtz en kontrakt.

Vi får en back-up vi kender og slipper for at skulle flytte folk fra de pladser de er bedst på.

Budtz får mulighed for at få lidt penge i kassen. Markedet ser ikke ud til at ville have ham i dette vindue (selvom der kan ske meget inden 31/8, virker det hele noget tamt..)

Howards pause bliver, hvis det er så skidt som antaget, et par måneder + det løse... Worst case indtil jul.

Baronen er ude indtil midten af september, og det taler selvfølgelig ikke til Budtz' fordel.. så er fjerdevalget bare tredjevalg. Den tror jeg nok mest på.

Don Tapa sagde ...

Tænkte også straks på Majestæten, men ved nærmere eftertanke synes jeg ikke det er nødvendigt. Madsen havde vi strengt taget gerne skilt os af med i sommer uden i øvrigt at hente en erstatning. Så reelt er det kun Howard der mangler og der er det vel netop at Gjesing skal vise sig at være pengene værd - særligt når vi har så mange andre fantastisk spændende strenge at spille på på midtbanen og Kasper P efterhånden har klart overhalet Gjesing der.

Desuden glemmer folk Jacksån! Det er jo netop i sådan en situation hvor han skal være klar til en bænkeplads. Krabbe skal have lov at spille én plads i noget tid nu synes jeg. Der er store fremskridt at spore, ikke mindst i hans selvtillid, og på en underlig måde er han skabt til ERs indianerbold fordi han lægger et fysisk tryk der er uhørt, i hvert fald for en spiller i den alder.

Dramaet igår: Hvor er jeg træt af OBs Chelsea-attituder når nu alle kendelserne kan forsvares og de får så meget andet foræret. OBs stortudende Muppet Show-trio med grydehår, cecil-lars og viggo drillo olsen er i øvrigt synd og skam for dansk fodbold når OB nu har så imponerende en trup (og budget). Mage til langsommelige dødbolde og long ball skal man lede længe efter. Men en fantastisk kamp! And what a Lumb - ren landsholdsklasse og i særklasse sammen med OBs angrebsduo. Øvrige højdepunkter: Bennys herretackling og Nandos attituder efter det udlignende mål, hvor han knap jubler men henter bolden ud for at få scoret det 3-2 mål. Herlig mangel på respekt og netop derfor udenlandske spillere er så vigtige.

PS: Da Howard gik ud var alle de 6 bagerste Århus-drenge. Imponerende!

Kalle sagde ...

@Kayzen

Helt tydeligt at der kommer din erfaring fra det private erhvervsliv dig til gode. Sårn en gammel kommunalarbejder som mig ville sagtens ansætte en tidligere fyret, men sådan er der jo så meget.

...men hey, Gjesing kan sagtens spille den plads.

Kaysen sagde ...

@Kalle

Majestæten kan få en såkaldt options-kontrakt på næste Randers kamp, hvor han får 10.000 kr. (sort) for at skralde bonderøven Søren P. ned for fulde gardiner!

Mathias sagde ...

Jeg synes nu mere, det er Feilhabers opgave. Han beviste vist, at han om nogen kan skralde igennem. Helledusseda, hva' Hans Henrik?

Don Tapa sagde ...

Det er egentlig spøjst, at OB - udover dommerpræstationen - tudede sådan over hårdheden. Sandsynligvis fordi det som regel er dem der kan tryne modstanderne i ligaen med deres forskellige hardhittere. Det var lidt det samme tuderi når OB mødte Djiby Fall. Indtil de selv købte ham naturligvis.

Det var så vigtigt at se vi med Nando, Graulund, Benny og Dan T i spidsen har hårdheden til en fysisk fight med selv Viggo Jensens udvalgte bouncere. Egentlig er det vel knap nok Viggo der har fundet dem - den ære må tilfalde Ove P der spottede og oplærte hele deres akse af store mennesker i de glade Esbjerg-dage.

solarex sagde ...

Det er en anelse til at kaste op over, at vi skal have på puklen for hårdt spil og dommerfejl i vores retning (se papir-EB forsiden).

Vi fik altså 3 obligatoriske gule sedler på ryggen. Og hvorfor skulle DanT gå efter at ramme Absa i snotten. Det giver jo ingen mening.

Jeg hører knap så meget buldren når Grønkjær ruller med sine småsvinere eller når Djiby Fall brugte hele sit fysiske register på at dække bolden og møve sig fri. Hvad Nando konstant bliver fløjtet for.

Jonas Karmark sagde ...

Haha Kaysen din gamle gule hat må du snart sluge. Enig med Kalle og co.

Jeg stemmer for ½ års kontrakt til Budtzie boy el majestic. Han fortjener det sgu for tro tjeneste og Jackson er for uprøvet og Gjessing for usikker som forsvarer.

Ville også foretrække Ole frem for Kim M. til hver en tid. Er i det mindste billigere end at leje eller købe en ny gardering for Håvard. Og desuden er Ole jo en target gardering fremme også.