fredag den 7. august 2009

Få Valle helt tæt på

Vi er mange, der får fugtige øjne, når navnet Alex Valencia dukker op. Verdens bedste til træning - jamen, det var han, sagde Brian Kniv - og verdens ikke helt så bedste, når det virkelig gjaldt. Desværre. Men potentialet... potentialet... det var der. Måske netop derfor han stadig er så afholdt i 1657 og omegn, at han kun trues på den plads af Christer George.

Nå, den direkte grund til at bringe Valle på banen er, at du for 150.000 norske dask (ca. 128.000 dkr.) kan få fingrene i hans Harley Davidson V Rod. Det er den her:Du skriver bare, hvis vi skal formidle kontakten.

4 kommentarer:

Jesper sagde ...

Du må godt lige ringe og lure, om han kan pruttes ned. Og spørg lige i samme ombæring, hvordan dælen man monterer to barnesæder på dyret.

Anonym sagde ...

Klamt.

Mathias sagde ...

Det kan man ikke nøjes med, når man er anonym.

Don Tapa sagde ...

Hvem havde nu troet Alex Valencia var biker! Gad vide om man kan få "Pissego' til Træning" indgraveret på sådan en kværn?

Hvorfor er han i øvrigt ikke blevet et kæmpehit efter han tog tilbage til Norge? Det må snart være på tide at gøre op med myten om at de spillere vi sælger pludselig bliver pissegode. Bortset fra at enkelte sikkert stadig er pissegode til træning. Men var det nu ham eller var det hans alias Marcel Lund der brillerede!? Og hvem af dem er det der kører på Harley?