onsdag den 26. august 2009

Viborg-AGF: 1-0

Fra en signatur til en anden. Via SMS:

"Nå, men det er også en Mickey Mouse-turnering."

7 kommentarer:

Andreas sagde ...

Man kan ikke påstå, at vores eksperimentelle forsvarskonstellation var nogen bragende succes. Det kan godt være, at vi før eller siden bare skulle ud af den turnering, når nu Erik Rasmussen vægter den så lavt, men det var da det rene selvmord at sende White ned på den back.

Hold da helt op. Det var, trods alt, noget af det ringeste, jeg nogensinde har set ham spille. Offensivt var det ringe, defensivt var det nærmest katastrofalt. Jeg tror ikke, det er ham vi skal bruge på lørdag...

Nå, og så tilbage til guldkampen!

Unknown sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Anonym sagde ...

En skam at pokaleventyret aldrig rigtigt kom i gang. Her er et lille eventyr som måske kan muntre lidt op igen: http://www.youtube.com/watch?v=EECXv0sMwks

gl. egå sagde ...

Intet overraskende i det nederlag. Ja, lige så forudsigeligt som pointtabet mod SIF i lørdags. Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen: Typisk AGF.

Havde Erik beholdt Krabbe på højre back og sat Laaaars ned på venstre, havde det muligvis set anderledes ud. Davit på kanten og Sanel kunne have fået chancen fra start. Så kunne Rev. White have fået en af kanterne og JP kunne få en pause i stedet for at spilde kræfter på det her crap. Men sådan er der jo så meget.

Kalle sagde ...

Jeg er tilbøjelig til at gi gl. Egå ret. White som back var dumt. Krabbe på højre og Lars eller Gjesing som venstre ville have mere mening.

..men sårn er der så meget. Nu får vi tre sikre på lørdag og så bliver Anette Wasyniuk Århuspige 2009 og så kører toget igen.

Anonym sagde ...

Mine løg er lange ved udsigten til FCN på lørdag. Viborg/Farum same f..... shit i min boldgade. Samme ligegyldighed og kontrakniv som har det med at suge energien ud af vores 11. udvalgte.

Kalle sagde ...

...men hey anonym, det er jo gamle GF du snakker om. Dengang Steffen droppede hver kamp og U-u-u-u-lander altid var skadet.