onsdag den 5. august 2009

Don Ø = Gårdmand Bjørn

Man har vel nærmest en hukommelse af Rainmanske dimensioner, når man kan huske den slags, men ikke desto mindre...

En af nærværende forums skattede brugere, lad os bare kalde ham Solarex, skriver i en kommentar til en anden post, at Gårdmand Bjørn vist tidligere har været i spil hos folk med FCK-relationer. Senest har Niels Christian Holmstrøm jo sagt, at han da gerne vil tiltuleres således, hvis AGF i indeværende sæson får medaljer (og i et appendiks til samme snak fik han også rodet sig ud i nogle point og tal, han ikke har belæg for... fred med det...)

Nu viser det sig så, at ordgejlerens tidligere arbejdsgiver såmænd også har haft samme Gårdmand Bjørn i sin mund om man så må sige. I en artikel i Berlingske Tidende fra 2005, siger Flemming Østergaard om den stigende interesse for at se fodboldens svar på candyfloss:

- Du må kalde mig Gårdmand Bjørn, hvis ikke vi har mindst 30.000 tilskuere i snit til vores hjemmekampe i 2008.

Nå, men i sæsonen 2007/2008 var snittet så 19.455. Gårdmand Bjørn! I den forgange sæson havde det sneget sig op på 20.038. GÅRDMAND BJØRN!

Så desværre Niels Christian Copycat, den titel er allerede taget. Hva' gør du nu, når AGF tager metal til sommer? Hvilket tegneserienavn skal du nu finde på?

9 kommentarer:

Kaysen sagde ...

De må have læst for mange Anders And blade på lokummet inde i det såkaldte Sport and Entertainment selskab. Men jobbet består jo også primært i at lukke varm luft ud ...

Thomas Løvetæmmer sagde ...

An(d)tyder du dermed, at de herrer har for vane at gå på lokum for at lukke varm luft ud ligesom vi andre?

Jeg synes nu ellers det har været problemet, at de netop ikke har holdt den slags i det private rum.

Jonas Karmark sagde ...

Hahahahahaha. Hvor er det for griner. Der er sgu ved at være belæg for at råbe BONDERØVE i Parken d. 15. Eller hvad med tegneserie hold for at blive i 80'ernes platte Rooooligan humor som Don Øffe og Gårdmand Bjørn jo tydeligvis deler, når de gokker den af til Anders And og Vi Unge på lokummet i Arkens Sport og tegneserie, lalalandia kontor tårnet.

Et banner med Teksten DON ØF= Gårdmand Bjørn ville være oplagt. men mon ikke Parkens tæskehold ville konfiskere det 8)

Men fuck der må være nogle GF'er der er ved at være motiverede hvis de ellers kan vinde på søndag også og snyde skæbnen på trods af alle skaderne.

Jonas Karmark sagde ...

Og igen et stort tillykke til dig og familien Mathias!

Du burde jo ikke have tid til at skrive herinde ;)

Don Tapa sagde ...

Det er næsten som om Gårdmand Bjørn beder om at få tilsendt et tegneserieblad snart. Men der er sikkert én eller anden lalandia-bademester der ville opsnappe det på vejen og stjæle det med hjem.

Det kunne være stærkt med et helt banner med en farveillustration af selveste Gårdmand Bjørn. Det kan de vel for fanden ikke konfiskere. Måske Don Ø endda kan begynde at optræde i bjørnedragt når de snart ikke har råd til at betale løvemaskotten længere. Alternativt er Steen Patricio de Vela Alfons Larsen vel jobsøgende så måske det var noget for ham..

solarex sagde ...

Gårdmand Flemse = fed mands lem går

solarex sagde ...

Flemse hader Nordea = nomader ledes heraf

solarex sagde ...

Sorte zlanter i Parken = kapitlerne snart zero

Jakeman sagde ...

Jeg spytter gerne i kassen til et banner med Gårdmand Bjørn, ligesom jeg formentlig også vil kunne lægge nogle timer i fabrikationen i denne uge.