torsdag den 27. august 2009

Tørre tårer

...de bare triller og triller...

12 kommentarer:

Mathias sagde ...

Smukt... selvom det jo skærer i et gammelt Kolding-hjerte, at verden er så ubarmhjertig med Mikkel-drengen. Jeg tror, at han bare vil alle det bedste.

Og så er det da rart, at FCK er ude. "Det er godt for dansk fodbold, hvis de er med i CL"... min bare... (indsæt selv legemesdel)

Anonym sagde ...

Isse?

Kaysen sagde ...

... og triller!

Farvel Brøndby. Og nu skal man høre på "at det kommer til at få katastrofale følger for dansk fodbold generelt" og lignende vrøvl.

j-kid sagde ...

Det kommer til at få katastrofale følger for dansk fodbold, generelt.

Jeg aner det ikke og så længe vivi' ikke er i Europa er jeg relativt indifferent. Vel osse det I mener. Prøvede iøvrigt at Krakke den korteste vej til Europa, men kortet var nok forældet, da Berlinmuren optrådte på kortet...
Anyways Berti ved besked om den slags

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/

Angående das Beckwerk og isse er jeg, igen relativt chokeret over at herren ikke har ændret frisure siden de glade dage hos The Boro. Han ku passende svinge forbi en herreklip i Eskildsgade til 100 dask og mens han er der evt. købe en æbleskivepande og gammel transistorradio. Det ku blive en lang vinter.

Andreas sagde ...

Jeg har ikke fulgt sagen meget tæt, men hvorfor er det egentlig, at det er så katastrofalt for dansk fodbold, at FCK ikke kom med i CL?

Optjener man ikke point på fuldstændig samme måde i EL, og er det ikke betydeligt nemmere at tromme pointene sammen i taberturneringen isf. i vinderturneringen? Jeg synes, det lyder som en fin løsning for dansk fodbold. Og ikke mindst for århusiansk fodbold.

For nu får FCK 100 mio. mindre at kværne os med, samtidig med at de får lejlighed til at høste så tilpas mange point, at vi kan liste os ind i CL nærmest uden at anstrenge os. Lyder slet ikke tosset i mine ører, men det kan jo være, jeg er gået glip af en mellemregning et sted.

j-kid sagde ...

Altså, jeg tror ikke det er katastrofalt de ikke kom med. Man optjener points på ens vilkår men der en bonus på 4 blot for qualifikationen i CHL. Antaget at deres navneskilt ville ha ligget i samme plastikkugle som Apoelses ville det nok ha været deres samlede pointhøst alligevel. Hvis der er noget man absolut skal ærgre sig over, hvis man er til den slags, kunne det være at et hold som eksempelvis OB snublede og dermed efterlod det PS&E alene at tjene points.

Kan være grunden til Flemses inderlige håb igår om dansk avancement i dag. Bortset fra det virker han udmattet for tiden.

De nationer som jagter vores 12.plads repræsenteres i CHL ved middelmådige hold, så spørgsmålet er om ikke osse de ville have været bedre tjent med Euro League. Under alle omstændigheder er det først fra 10/11 at mesterholdet (det danske) ville kunne have direkte kvalificeret sig dertil. Osse et forsvarende.

Lynge og de andre er vist bare misfornøjede ved at se de +100 mio skal lande på et Cypriotisk skrivebord blot for at blive ødslet væk på imposante springvand og læderbetrukne Fiat Pandaer. Sådan er vi så forskellige.

Kalle sagde ...

...og tomatsalat og dans i Aiya Napa. Det er en stor nedtur for Lynge et al.

Kaysen sagde ...

Jeg synes det er en ufortalt sidegevinst, at PS&Es økonomiske kvaler kan fortsætte med uformindsket styrke. Selskabet er reelt truet og kan blive tvunget til et frasalg af aktiviteter, som på længere sigt vil gøre dem mindre økonomisk dominante i dansk fodbold.

Se, hvis det skulle være en katastrofe for dansk fodbold generelt, så må I kalde mig for Mads!

Thomas Løvetæmmer sagde ...

Det er vel rimelig sikkert, at ingen af de 100mio, såfremt de var landet på Lynges bord, var blevet brugt på tomatsalat... Dans derimod - og af den topløs slags - givetvis også på Cypern kunne han sagtens bruge dem på.

Bortset fra det består "det katastrofale" vel ikke så meget i at FCK spiller EL i stedet for CL, men mere at de er alene om det. Der skal immervæk skrabes en del point sammen, for at det bliver til noget, når man deler det med 5 (deltagene hold). Forpulede fairplay plads...

Og så havde jeg i øvrigt gerne set OB og BIF i gruppespillet. Ikke så meget på grund af pointlisten, men mere fordi det fjerner noget af deres fokus fra ligaen.

Et lille plaster kan dog være, hvis det er sandt at de nu slanker trupperne. Var der ikke noget med, at Djemba-Djemba ville spille europæisk for at blive? Og Dunken er vel på vej til Tyrkiet nu, så det kan give lidt udviklingspenge og videresalgs-klausuls-godtgørelse (sikke et fint ord) i vores altid sultne klubkasse.

j-kid sagde ...

Jeg er helt på bølgelængde med Kaysen.

Og som Kent hviskede i Dunkens øre efter sin scoring igår;

Det DERfor du' med, Jochumsen...

Andreas sagde ...

Trods de magre europæiske resultater så ser det ud til, at Danmark hager sig fast i en placering, der vil give CL-kval til ligaens to bedste hold.

Da vi jo, som bekendt, er et af de hold, så virker Champions League pludselig nærmest uundgåelig. Eller i hvert fald muligheden for at spille sig ind i den. Eneste tilbageværende problem er så bare, at Erik Rasmussen formentlig vil nedprioritere CL og stille med Jonas Thorsen og Mikkel Kirkeskov som det rutinerede omdrejningspunkt i den afgørende kvalkamp ude mod Stuttgart...

Anonym sagde ...

Til gengæld er det jo weekenden hvor de to store køvenhavnerhold mødes. Også kaldet Derby-weekend. Og ekstra bladet har selvfølgelig lavet en guide til derby-weekenden

http://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/anden_sport/article1213125.ece