lørdag den 22. august 2009

Forberedelser til Guldfesten part IV

Fra kampprogrammet til Silkeborg-kampen. Det skal jo postes, mens vi stadig er nummer et...

Forespørgsel via email til Hoffet.


Kjæreste Kronprinsesse Mary,

I Århus har vi længe vidst, at HKH Kronprinsessens gemal, HKH Kronprins Frederik André Henrik Christian, nærer en dyb kærlighed til fodboldklubben AGF. En kærlighed, som HKH Kronprinsen senest har ladet kundgøre for alverden i et interview i dagbladet B.T.

Tilfældet vil, at AGF netop i år – ceteris paribus – ligger til at vinde det danske mesterskab i fodbold, hvilket under normale omstændigheder plejer at have den indvirkning på klubbens tilhængere, at de får en ubændig trang til at beruse sig.

Sidste spillerunde er programsat til søndag d. 16. maj 2010, og i den forbindelse beder vi Dem udvise storsind og lade HKH Kronprins Frederik få fri til festivitas, frankfurtere og fadøl, ligesom vi beder Dem have forståelse for, at HKH Kronprins Frederik givetvis har en smule hovedpine mandag d. 17. maj 2010.

Vi kan forsikre HKH Kronprinsessen om, at HKH Kronprins Frederik kommer til at få en fornøjelig sag i godt selskab, og at HKH Kronprinsessen kan se frem til en gemal, der er i strålende humør, når tågerne letter.

HKH Kronprins Frederik behøver i øvrigt ikke at medbringe hverken kontanter eller kreditkort. Århusianere er et venligt folkefærd, og hvis blot HKH Kronprinsen er iført en AGF-trøje, føler vi os overbevist om, at både øl, taxa og eventuelle impulsindkøb i 7-eleven bliver på byens regning.

Svar: Intet.

Forespørgsel via Facebook til Olof Persson, ex-AGF’er.

Hej Olof,

Vi vil høre, om du stadig vil synge "Hvor skal vi sove i nat?", når AGF vinder mesterskabet. Det bliver den 16. maj næste år. Kommer du?

Svar: Det gör jeg bestämt!!


Forespørgsel via email til Kirkeministeriet.


Hej,

Vi skriver til jer, fordi der er opstået en noget uheldig situation vedr. Kristi himmelfartsdag. Den falder i 2010 på den 13. maj, og traditionen tro er det jo også dagen, hvor pokalfinalen i fodbold bliver spillet i Parken i København.

Her regner vi med at AGF vinder, men da det danske mesterskab også skal festligholdes kun tre dage senere, bliver det måske lidt overvældende med to så store begivenheder inden for så kort tid. Det er biskop Kjeld Holm vist også enig i.

Vi vil derfor høre, om det er mulig at flytte Kristi himmelfartsdag til en anden dato? F.eks. til den 6. maj, men vi er naturligvis villige til at forhandle om det.

Svar: Kære Vesterbro Hardcore AGF.

Efter mange og lange overvejelser er vi kommet frem til at det ikke kan lade sig gøre at flytte Kristi Himmelfartsdag til en anden dato. Vi håber I kan klare presset og de mange glædelige begivenheder alligevel.

9 kommentarer:

Jonas Juhler Hansen sagde ...

Suverænt sjoveste blogføljeton nogensinde - bliv endelig ved! :) Og overraskende meget humor fra Kirkeministeriet!

Kaysen sagde ...

Skuffende at Mary ikke svarer. Men det kan jo være det er svært for Frede at få fri fra arbejde om mandagen ...

Anonym sagde ...

Host. Sagde nogen hybris?

Mathias sagde ...

Næ, ikke i vores kvarter ti-hver-ti-fald.

Hybris slog vi ihjel for mange år siden. Sammen med nemesis. Og jinx fik samme tur.

Anonym sagde ...

Jeg har prøvet at vente i 10 minutter med at kommentere på føljetonen, men sidder stadig og småfniser, gnækker og småfiser.

Ansigtet byder på et stort smil, og ved døren bankerne naboer på i kø for at bede om ro.

Keep it coming!

/BPD

Andreas sagde ...

Hvad var det med hostet og hybrisen? Altså må man ikke BÅDE forberede sig ordentligt på sin sejrsfest OG spille uafgjort en gang imellem?

Don Tapa sagde ...

Som Psykolog Erik Østenkjær (kan nogen bekræfte at vi aldrig har betalt ham andet end en orange billet og en kop tog-kaffe!?) så indsigtsfuldt siger:

"Sandsynligheden for at nå resultatet er langt større, end hvis Erik Rasmussen havde været Erik-Forsigtig-Røv. I psykologi er der noget, der hedder spejlneuroner..."

Ja, der er mere fra vores tidligere hjernevrider men jeg tabte tråden lige omkring 'spejlneuroner'.

Don Tapa sagde ...

Citatet stammer herfra:

http://agffan.dk/news.php?readmore=324

Unknown sagde ...

Fantastisk! Fortsæt gerne den gode stil...