mandag den 31. august 2009

Jonas Thorsen

På en dag hvor det er svært at få armene ind til kroppen, ovenpå tilføjelsen af dette årtusindes største backtalent, til det i forvejen kompetencesvulmende VHA portfolie, så er der nu en lille smule malurt i denne signaturs bæger.

For helledusseda, hvorfor var det lige at vi skulle sælge Jonas Thorsen? Kommende u/21 landsholdsspller. Hvad er det for en underlig salgspolitik den gode Berti kører med? Først Victor og nu Kaliberen fra Kolt.

Hvis det er spillersalg til VFF vores sponsorpenge i sidste ende bruges til, så må vi lige ha det sponsorat op til genovervejelse.

2 kommentarer:

Andreas sagde ...

Ja, en ret overraskende transfer. Men noget kunne tyde på, at Brian Steen generelt har manglet noget tro på, at Thorsen kan blive fremtidens mand på AGF-holdet. Han har jo tidligere flirtet med ikke bare Red Bull men Red Bull Salzburg på et tidspunkt, hvor vi vist ikke engang havde besværet os med at skrive kontrakt med ham.

Ovenpå en weekend med White på backen og Gjesing i midterforsvaret kan det dog virke lidt mærkeligt, at vi sælger en u20-landsholdsspiller, der både dækker begge backpladser og midterforsvaret. Og det bliver ikke mindre mærkeligt af, at 2. divisionsholdet allerede før skiftet ser ualmindeligt tyndt ud på flere pladser. Hvem skal fylde hullet ud efter Jonas Thorsen? Ja, jeg spørger bare!

Jeg regner ikke med det, men jeg håber sgu, der kommer lidt action i vinduets sidste halvandet døgn. Jeg savner i den grad kompetente backups til start-11'ren.

Jakob Poulsen kunne være på vej ud - og så står døren åben for Ilsøe, Nielsen og Kadrii. Eller bare to af dem. Og så er der ro på Istedgade igen.

Andreas sagde ...

Ja, det blev jo ikke til hverken Ilsø, Kadrii eller Nielsen i denne omgang. I stedet endte det med en mere eller mindre direkte erstatning for Jonas Thorsen i form af Anders Nielsen.

En på ingen måder opsigtsvækkende signing. Men det virker til gengæld virkelig fornuftigt at sikre sig en backup til de mest udsatte pladser, mens en spiller der ikke passer specielt godt til truppen bliver sendt videre. Glimrende.