tirsdag den 25. august 2009

Truppen til Viborg-kampen

Truppen til Viborg-kampen er udtaget.

Sanel, Pleidrup og Jackson Møller er med - Graulund, Nando og Lumb bliver sparet. Søren F., der plejer at være meget godt med, forventer inde på GF-forum denne opstilling. Og det er jo svært ikke at være enig (måske med undtagelse af målmandsposten):

ANDERS RASMUSSEN

JACKSON - GJESING - KURE - KRABBE

POULSEN - POVLSEN - LUCENA - DEVDARIANI

WILLIAMS - KAPIDZIC

Bænk: STEFFEN, PLEIDRUP, WHITE, FEILHABER

1 kommentar:

Andreas sagde ...

Får vi møvet os videre fra Viborg-kampen er det en stor succes, at vi klarer den uden at tære unødigt på ressourcerne. Det vil endda give os et mindre boost, at bredden øges en tand ved at vi får sat nye spillere i gang.

Men det er til gengæld ikke helt usandsynligt, at det her hold får problemer i morgen. I Viborg har de selvfølgelig læst aviser de seneste uger, så de stiller sig kompakt og venter på, at vi laver fejl i det lidt langsommelige opspil rundt om deres betondefensiv. Og så sætter de deres favoritplade på. Den med hurtigt omstillingsspil og kølige udnyttelser af chancerne.

Men lad os ikke give os hen til den slags dommedagsprofetier. Jeg regner med, at i morgen bliver en ret god dag, og at vi bare sætter Benny Burger ind, hvis det kniber. Vi vinder 2-1, og så er det ellers videre til Nordsjælland og tre vigtige point i guldstriden.