onsdag den 5. august 2009

Vakse Viggo

For nu - jf. Gårdmand Bjørn - at blive lidt i det tegnede univers, er nedenstående DBU-dommerkarakteristik af 2-2 kampen for størstedelens vedkommende vist møntet på en ilter Hr. Jensen. God underholdning. Måske den ukendte forfatter skulle have sin egen klumme her på bloggen, for der bliver da fortalt i en lystig tone.

- Udeholdets bænk krævede, (undtaget herfra kampens første 30 minutter) en meget stor portion energi/arbejdsindsats/tålmodighed af 4. manden, der denne sommeraften var beskæftiget langt ud over det sædvanlige. Mest iøjnefaldende var således hjælpetræneren, der gentagne gange havde svært ved at overholde såvel konditionerne for fair play, som betingelserne for at være i teknisk område. Højdepunktet indtræf, da denne fik løftet en del af bænken (læs plastikstol) hævet op i brysthøjde. Heldigvis opfattede 4. dommeren lynhurtig situationen, og tingene normaliseredes. Efter slutsignalet kom samme hjælpetræner på ny i fokus, da han som sidste gerning havde en større synlig debat med – formentlig modpartiet. Igen var 4. dommeren vaks ved havelågen, og fik normaliseret situationen.

3 kommentarer:

Jonas Karmark sagde ...

Brian igen igen - sagde jo bare tak for kampen til Vaske Viggo som jeg kaldte ham tegneserien, da jeg var barn.

http://www.kanalsport.dk/index.php/tv/xstream_id=19141/club_id=11

Anonym sagde ...

Idé til sang:
Viggo Jensen, din pik er stiv!
normaliser dit eget liv!

Don Tapa sagde ...

Konklusionen efter mange år med OBs trænerdinosaur er at VJ generelt svært ved at overholde konditionerne og betingelserne for at være i en normal menneskekrop.

Der kunne godt have været en linie om at 4. dommeren heldigvis lykkedes med at normalisere Viggo, men det sker nok aldrig. Måske kan han i det mindste lige få en karantæne.