søndag den 30. august 2009

Nixen-bixen, Nicki!


Vi vidste godt, at vi risikerede at åbne en ladeport, da vi besluttede os for at begave Jeppe Curdt efter hans generøse afbrænder i åbningskampen på Communale. For selvom Jeppe angiveligt aldrig modtog VHA's erkendtlighed, sendte vi et signal om, at der var noget at komme efter, og der glemte vi nok lige, at fodboldspillere altid går efter guldet.

Enhver, der så FC Nordsjællands kamp mod de modigste helte fra byen (dem, der slår ned som lyn, you knows), kunne ved selvsyn konstatere, at tigrenes (!) Nicki Bille Nielsen gjorde alt for at gøre lille Jeppe kunsten efter. Og for hvad? Tja, svaret på det spørgsmål kender du, kære læser, vist godt.

Men Nicki - nu hører du lige efter: Du får ikke blomster, og du får ikke chokolade. Og nej; det er ikke unfair.
For det første var Jeppes afbrænder så eklatant stor, at den er på niveau med Iddi Alkhags misser for Silkeborg i tidernes morgen. Iddis fuckup reddede AGF's liv i ligaen, mens Jeppes kickstartede det, der bliver en mesterskabssæson. Der kan en 7.-rundes kamp i et villakvarter øst for Frederikssund bare ikke rigtig være med.
For det andet bliver FCN bare aldrig noget, der kan få VHA's puls over 70. Beklager, Bella.

Du skal dog ikke gå helt tomhændet herfra. Hermed et godt råd: Kig på snørebåndene, når du sparker. Du hørte det først på VHA.

PS: Du kan trøste dig med, at din gave alligevel aldrig ville være nået frem. Hvis Lynge er big time gangsta i Nordjylland, tør vi slet ikke tænke på, hvad AKP er deroppe i Farum. Og mon ikke han kontrollerer Interflora? Det tror vi nok, han gør.

4 kommentarer:

Kalle sagde ...

Jeg var i kampens hede ellers blevet så lun på Billens genvordigheder at jeg flirtede med ideen om at sende ham såvel heckspoiler, som rød rose.

..men ok det er sidst på måneden og så er man lidt mere tight med portemoneten.

Anonym sagde ...

Er det et billede af Sidney Lee ?

Simon

Jesper sagde ...

Det er da Nicki Bille, Simon. Er det ikke?

Jonas Karmark sagde ...

Jeg er helt sikker på at Sidney er den samme som Nicki Bille. Billedet siger ihvertfald det hele.