tirsdag den 11. august 2009

Big Three O


Det er ved at være et par dage siden, men alligevel er det som om den norske superstar Christer George ikke vil forsvinde ud af systemet. Fodboldmæssigt blev han aldrig det helt store sus, men han var også i klubben i en periode, hvor selv Pelé, Beckenbauer og Zidane ville have svært ved at tage tre på foden. Ånderne, siger jeg til jer. Ånderne.

Anyways - den mørke hiphopper, som i parentes bemærket fik skåret sin ene støvle op af en vild tackling i debutkampen mod Viborg og efterfølgende udtalte, at han håbede, at resten af holdene var lidt mere civiliserede, fylder sgu lige 30 år i dag. Sådan.

Belært af bitre erfaringer sender Vesterbro Hardcore AGF ikke længere blomster nordpå, men en varm tanke kan det godt blive til. Og Lynge: Skulle denne hilsen svæve hen over din terrasse, er den IKKE til dig eller konen. Ok?

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nogen der ved hvor man kan købe noget med So Called Negros? Gerne på vinyl - har prøvet at kigge på Vesterbro, uden held...

Jappe sagde ...

Valencia kører Harley, og Christer George er gangstarapper. Hvad bliver det næste - at vores allesammens Jonny Hansen er drugdealer?

solarex sagde ...

Mykland - I say no more